Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

U VIDU SNIMLJENE 483. i 484. MILENIJSKA FOTOGRAFIJA

Milenijskim fotografijama obilježena 40. obljetnica ‘Domagojevih gusara’

Objavljeno prije

Milenijske fotografije u Vidu

Šime Strikoman, naš poznati fotograf danas je u Vidu snimio 483. i 484. milenijsku fotografiju. Fotografije su snimane povodom obilježavanja 40. obljetnice djelovanja Domagojevih gusara.

Po prvoj zamisli g. Strikomana trebala se snimati skulptura strijelaca na platou pored crkve Gospe od Snijega, ali kad je vidio grb Udruge Domagojevih Gusara Vid, nastala je još jedna neplanirana milenijska fotografija u obliku grba. U formaciji su se osim članova Uruge, stanovnika Vida i prijatelja pridružila djeca i roditelji Udruge Leptirići iz Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Ove godine Domagojevi gusari obilježavaju 40. obletnicu djelovanja i oni su na više načina obilježili ovaj događaj kroz ovu godina, a jedan od njih je i snimanje ove milenijske fotografije. Primjetili ste da to nije bila samo jedna nego dvi, jer prva zamisao je bila malo drugačija, vezana za Domagojeve strijelce, a kad je vidio naš logo nije mogao odoliti te je jutros nabrzinu pripremio ljude i evo snimili smo dvi milenijske, što se dosad nije još dogodilo. Ne samo što smo na neki način najstarije lađarsko društvo u Neretvi koje statutarno skrbi o lađi, nego smo na ovaj način i društvo koje s ovima danas imalo već tri milenijske fotografije. Prva nam je bila 60-ta u nizu, a druge dvije su evo danas snimljene, – za Metkovic NEWs, ispred organizatora, izjavio je Marko Marušić.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije