Ostanimo u kontaktu

PREMIJER POSJETIO METKOVIĆ

Milanović obećao trajni status međunarodnog prijelaza za putnički promet na Gabela polju

Objavljeno prije

Danas oko 13 sati premijer RH Zoran Milanović, u pratnji ministra Unutarnjih poslova RH Ranka Ostojića, posjetio je Granični prijelaz Gabela Polje. Ta spontana i izvan protokolarna reakcija uslijedila je nakon što je gradonačelnik Metkovića Božo Petrov jučer posjetio Ured premijera. To je za posljedicu imalo današnje Premijerovo čvrsto obećanje da će i poslije 1. listopada granični prijelaz Gabela Polje zadržati status međunarodnog graničnog prijelaza za putnički promet.

Ministar Ostojić je rekao da je stvar jasna i da se ubrzano radi na rješavanju, te da se treba uskladiti papirnato i zakonski sa BiH.

Udruga Susjed uspjela je napraviti maksimalno i zahvaljuje se ponajprije gradonačelniku grada Metkovića Boži Petrovu na jučerašnjem sastanku sa Premijerom, između ostalog vezanom za pitanje tog graničnog prijelaza. Predsjednik Udruge Petar Prusac mišljenja je da ovaj posjet Premijera ne bi uslijedio da nije došlo do tog sastanka. Prusac se posebno zahvalio i medijima koji su čitavo vrijeme pratili razvoj situacije vezan za GP Gabela Polje.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije