Ostanimo u kontaktu

TAKO SE TO RADI U METKOVIĆU

Milan: ”Umjesto ‘Ledene bajke na Neretvi’, 50 tisuća kn Domu za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković, a 70 tisuća kn metkovskim školama”

Objavljeno prije

Protekle dvije godine, u vrijeme Adventa, u našemu gradu uživali smo u manifestaciji “Ledena bajka u Neretvi” u sklopu koje smo imali i klizalište. Ove godine, zbog epidemioloških razloga i zaštite zdravlja svih nas otkazane su brojne manifestacije, pa tako, nažalost, nemamo klizalište!

Sredstva kojima je Grad Metković financirao ovu manifestaciju, odlučili smo prenamijeniti tamo gdje su trenutno potrebnija – metkovskome domu za starije i metkovskim školama.
Tako smo Domu za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković dodijelili 50 tisuća kuna koja su namijenjena za nabavu medicinske opreme, tehničkih pomagala i potrošnog materijala. Zbog ove stavke sam posebno sretan jer na taj način pomažemo i zahvaljujemo djelatnicima Doma, koji svakodnevno pomažu i brinu o najugroženijima u vrijeme pandemije – osobama starije životne dobi i osobama s invaliditetom.

Također, prioritet su nam i mladi, a osim financijskih olakšica poput stipendija i sufinanciranja školskoga pribora i autobusnih karata, želimo sudjelovati i u osiguravanju adekvatnijih uvjeta tijekom njihova obrazovanja, pa smo ostatak sredstava usmjerili prema školama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Osnovnoj školi don Mihovila Pavlinovića dodijelili smo 30 tisuća kn, a namijenjena su za rješavanje sustava oborinske odvodnje na parkiralištu škole, čime će se riješiti dugogodišnji problem!

Također, 40 tisuća kn namijenjeno je Srednjoj školi Metković, a utrošena su na uređenje prostora oko škole, objavio je gradonačelnik Dalibor Milan putem svoje fb stranice.

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije