Ostanimo u kontaktu

DRUGI KRUG LOKALNIH IZBORA 2021.

Milan: U nedjelju biramo župana Dobroslavića te nastavak realizacije razvojnih projekata u našem gradu!

Objavljeno prije

Dalibor Milan pozvao je građane da u nedjelju u drugom krugu lokalnih izbora podrže Nikolu Dobroslavića za župana Dubrovačko-neretvanske županije.

Dragi sugrađani, pred nama je drugi, jednako važan krug lokalnih izbora u kojem biramo župana. Kao što znate, za realizaciju važnih i kvalitetnih projekata u bilo kojem gradu ili općini vrlo je važna suradnja s državnom, a pogotovo županijskom razinom vlasti.

Više sam puta istaknuo, ali ću još jednom ponoviti – u protekle četiri godine imao sam neizmjernu podršku Dubrovačko-neretvanske županije i župana Nikole Dobroslavića koji se zalagao i inicirao brojne razvojne projekte koji su realizirani u našem gradu te one koji su na svome početku. Među tim projektima je i nama vrlo važna Dnevna bolnica Metković, a s njom i Centar za djecu s poteškoćama u razvoju, čije izgradnje zasigurno ne bi bilo bez Županije i župana Dobroslavića!

Dragi sugrađani, u protekle četiri godine zajednički smo ostvarili izvrsne rezultate, ali još mnogo toga je pred nama. Župan Nikola Dobroslavić u prvom je krugu osvojio najviše glasova u Metkoviću, ali vas pozivam da u što većem broju iziđete na izbore u nedjelju te mu date svoju podršku kako bi potvrdio pobjedu i najvažnije – kako bi zajednički nastavili provoditi projekte koji će doprinositi boljitku našega grada!

KOMIN PRVAK NERETVE

Gusari Komin imaju novu pobjedničku himnu

Objavljeno prije

Udruga lađara Gusari Komin ima novu pobjedničku himnu.

Tekst za pjesmu napisao je Željko Vlahović, glazbu uz Željka Vlahovića potpisuje Domagoj Dominiković, a aranžman, uz također Vlahovića i Jašar Murtezani.

Izvođač je Romeo Krželj Rocky, dok refren pjevaju Željko Vlahović, Domagoj Dominiković i Jašar Murtezan

Video produkcija potpisuje Mateo Vlatković, Studio Idearium.

Donosimo video spot.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije