Ostanimo u kontaktu

GRADONAČELNIK OBIŠAO RADOVE U JADRANSKOJ ULICI

Milan: U Jadransku smo ukupno uložili 15 milijuna kuna, uz asfaltiranje ulica je dobila Vrtić, dječje igralište i igralište s umjetnom travom

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan sa svojim timom jutros obišao radove u Jadranskoj ulici gdje je završena druga faza asfaltiranja vrijedna 2,4 milijuna kuna, dok ukupna vrijednost radova iznosi 10 milijuna kuna.

– Nakon 40 godina stanovnici Jadranske ulice su dobili ono što su tražili. Kako su mi ljudi rekli, brojni gradonačelnici prije mene su to obećavali, ali evo, ili nisu znali, ili nisu htjeli, ja i moj tim smo im to napravili. Ova ulica će biti zaista kakva treba biti svaka ulica u ovom gradu. Širina ulice je 10 metara sa nogostupima, kanalizacijom, odvodima i rasvjetom.

Ali to nije sve što smo uložili u Jadransku ulicu. Gradimo vrtić, postavljena je umjetna trava na igralištu ONK Metković i rekonstruirali smo dječje igralište. Dakle, ukupno smo u ovu ulicu uložili 15 milijuna kuna, – istaknuo je Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na ponos tog projekta Milan je upravo u toj ulici odlučio istaknuti svoju kandidaturu za novi mandat na mjestu gradonačelnika Metkovića. Čitaj više….

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježen je 81 novi slučaj zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježen je 81 novi slučaj zaraze koronavirusom.

Radi se o 25 osoba muškog spola i 55 osoba ženskog spola: 47 iz Dubrovnika, 11 iz Orebića, pet iz Vele Luke i Župe dubrovačke, četiri iz Blata i Trpnja, dvije iz Korčule te jednoj iz Dubrovačkog primorja, Konavala i Lumbarde.

Izliječena je 41 osoba: 17 iz Dubrovnika, devet iz Ploča, pet iz Blata i Metkovića, dvije iz Vele Luke te jedna iz Dubrovačkog primorja, Korčule i Pojezerja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađeno je 438 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 150 095 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 30 osoba pozitivnih na koronavirus, a šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji su 1223 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 966 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije