Ostanimo u kontaktu

GRADONAČELNIK OBIŠAO RADOVE U JADRANSKOJ ULICI

Milan: U Jadransku smo ukupno uložili 15 milijuna kuna, uz asfaltiranje ulica je dobila Vrtić, dječje igralište i igralište s umjetnom travom

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan sa svojim timom jutros obišao radove u Jadranskoj ulici gdje je završena druga faza asfaltiranja vrijedna 2,4 milijuna kuna, dok ukupna vrijednost radova iznosi 10 milijuna kuna.

– Nakon 40 godina stanovnici Jadranske ulice su dobili ono što su tražili. Kako su mi ljudi rekli, brojni gradonačelnici prije mene su to obećavali, ali evo, ili nisu znali, ili nisu htjeli, ja i moj tim smo im to napravili. Ova ulica će biti zaista kakva treba biti svaka ulica u ovom gradu. Širina ulice je 10 metara sa nogostupima, kanalizacijom, odvodima i rasvjetom.

Ali to nije sve što smo uložili u Jadransku ulicu. Gradimo vrtić, postavljena je umjetna trava na igralištu ONK Metković i rekonstruirali smo dječje igralište. Dakle, ukupno smo u ovu ulicu uložili 15 milijuna kuna, – istaknuo je Milan.

Na ponos tog projekta Milan je upravo u toj ulici odlučio istaknuti svoju kandidaturu za novi mandat na mjestu gradonačelnika Metkovića. Čitaj više….

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježeno je 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom (od čega je 5 utvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o četiri osobe iz Dubrovnika, po tri osobe iz Metkovića i Opuzena te po jednoj osobi iz Slivnog i Župe dubrovačke.

Ukupno je zaraženo sedam osoba muškog spola i pet osoba ženskog spola, a za njih šest je utvrđena epidemiološka veza.

Izliječeno je 26 osoba: po sedam osoba iz Metkovića i Župe dubrovačke, pet osoba iz Dubrovnika, po dvije osobe iz Konavala i Opuzena te po jedna osoba iz Janjine, Ploča i Pojezerja.

U posljednja 24 sata obrađena su 374 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 70760 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirana je 21 osoba pozitivna na koronavirus. Intenzivnu skrb zahtjevaju tri pacijenta, svi na invazivnoj ventilaciji.

U samoizolaciji je 319 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije (na granici). Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 725 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije