Ostanimo u kontaktu

MILAN ODLUČAN U SVOJIM NAUMIMA

Dalibor Milan: Mostove prljave kampanje i uvrede neće me zaustaviti u ispunjavanju predizbornih obećanja

Objavljeno prije

Dalibor Milan

Prenosimo priopćenje gradonačelnika Dalibora Milana vezano za aktualnu temu zaposljavanja i stanja u JVP Metković: Mostove prljave kampanje i uvrede neće me zaustaviti u ispunjavanju predizbornih obećanja.

O lošem stanju u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Metković, o njenoj financijskoj, materijalnoj i kadrovskoj devastaciji tijekom četiri godine Mostove apsolutne vlasti u našem gradu, o činjenici da u tom razdoblju metkovski vatrogasci nisu dobili nijedan novi kombinezon ili čizme – dovoljno je rekao Sindikat profesionalnih vatrogasaca.

Između ostalog, ovih su dana zaposlenicima JVP Metković – po tužbama koje su podnijeli – presuđene prve isplate božićnica koje im je bila protuzakonito uskratila bivša vlast. Toliko o Mostovoj “brizi” za vatrogasce, pri čemu je bivša vlast svojom samovoljom financijski oštetila i sve svoje sugrađane jer će Grad Metković morati platiti i sudske troškove tih postupaka.

No takva već poslovična, blago rečeno, Mostova neodgovornost nas ne začuđuje budući da im to nipošto nije prvi put: Metkovke i Metkovci itekako znaju koliko im je bivša vlast duboko zavukla ruku u džep kada je protuzakonito, uljuljkana u osjećaju svemoći i nedodirljivosti, otpustila četiri zaposlenika gradske uprave kako bi na njihova mjesta dovela svoje kadrove. Sada, kada su otpušteni zaposlenici sudskim presudama vraćeni na posao, uhljebljenim mostovcima niti ne pada na pamet napustiti fotelje u koje su postavljeni, tako da Grad Metković mora isplaćivati osam plaća za četiri radna mjesta! Toliko o “štedljivosti” Mosta i brizi za gradske financije.

Upravo kako bi pokušao skrenuti pozornost s nepobitnih činjenica o “uspjesima” svoje vlasti, Most i nastavlja s onim jedinim što zna – prljavom kampanjom i kompulzivnim gomilanjem kleveta i uvreda na moj račun. Predvidivo i već pomalo dosadno, jedino što to ponekad izravno čine članovi i članice vodstva Mosta ili, kao u zadnjem slučaju, anonimni izvori.

Novi val kleveta i uvreda na svoj račun promatram i kao nervoznu reakciju izbornih gubitnika jer ispunjavam svoja predizborna obećanja.

I dalje svima pružam ruku suradnje na dobrobit našega voljenog grada, ali podjednako tako vodstvu Mosta poručujem da me njihove prljave kampanje, medijske podvale i agresivni ispadi neće zaustaviti u ispunjavanju predizbornih obećanja te u uvođenju reda u naš grad i iskrenom pomaganju našim vatrogascima – za koje bivša vlast u četiri godine nije ništa dobrog napravila. Samo štetnog.

Na Mostu je odluka hoćemo li nastaviti suradnju za dobrobit naših građana.

Dalibor Milan

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije