Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

MILAN ISTAKNUO KANDIDATURU

Dalibor Milan zatražio povjerenje građana za novi mandat ‘U ovom trenutku u Metkoviću se izvode radovi od preko 600 milijuna kuna’

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan prilikom obilaska radova u Jadranskoj ulici istaknuo je kandidaturu za novi mandat na mjestu gradonačelnika Metkovića, sa svojim zamjenikom Robertom Dokom.

– U ovom četverogodišnjem razdoblju mislim da je Metković bio zaista jedno veliko gradilište. U ovom trenutku u Metkoviću se izvode radovi od preko 600 milijuna kuna. Mislim da se nikada, ni u novijoj ni u starijoj povijesti Metkovića nije toliko radilo u gradu Metkoviču.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Svoju dužnost smo obnašali časno. Uvijek nam je bio javni interes ispred privatnog. Mogao sam ići i u Hrvatski sabor, ali nisam to učinio kao moji prethodnici, želim nastaviti raditi u gradu Metkoviću za dobrobit svih građana grada Metkovića.

Pozivam sve građane grada Metkovića da nam pruže još jednu priliku i da zajedno iskreno i odgovorno nastavimo upravljati ovim gradom, – istaknu je Milan te se zahvalio svim gradskim uposlenicima, kao i građanima Metkovića koji doprinijeli toj zajedničkoj sinergiji za boljitak grada Metkovića.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Kako novim zakonom grad veličine Metkovića može imati samo jednog zamjenika gradonačelnika Milan se zahvali Damiru Raiču na dobroj suradnji te istaknuo kako on i dalje ostaje u njegovom užem timu.

MOST Nikica Hajvaz 740×154
ROKO TOLIĆ 740/300px

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije