Ostanimo u kontaktu

MEĐUNARODNI ŠAHOVSKI TURNIR „BROTNJO 2019."

Mihael Borna Bjeliš osvojio 1. mjesto u kategoriji do 10 godina

Objavljeno prije

U nedjelju 10. ožujka 2019. u Čitluku (BiH) održan je 3. međunarodni šahovski turnir za kadete i juniore. Ukupno je nastupilo 86 igrača iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a natjecatelji su bili podijeljeni u četiri skupine do 10, 12 ,16 i 18 godina.

Najbrojniji su bili učenici Osnovne škole Stjepana Radića iz Metkovića, njih 11, a najbolji rezultat ostvario je Mihael Borna Bjeliš koji je zauzeo 1. mjesto u kategoriji do 10 godina. U ovoj kategoriji  nastupio je i Jakov Crnjac s osvojena 3 boda.

U kategoriji do 12 godina zapažene rezultate ostvarili su Ante Crnjac s 5 osvojenih bodova, Jakov Šiljeg  s osvojena 4 boda i Josip Jurić s osvojena 3 ½ boda.

U kategoriji do 16 godina najviše uspjeha je imao Marin Kljusurić s osvojena 4 boda. Dominik Blaž Bakalar osvojio je  3 ½ boda, Ante Filipović i Luka Gašić su osvojili po 3 boda, dok je Anja Žderić osvojila 1 bod.

U kategoriji do 18 godina Domagoj Bjeliš je s osvojena 4 ½ boda zauzeo odlično 4 mjesto.

Ovaj je šahovski turnir poslužio kao dobra uvertira za nastup na državnom ekipnom natjecanju koje se upravo održava u Vinkovcima.

Čestitamo Mihaelu i svim ostalim šahistima na zapaženom nastupu, a želimo im i što bolji plasman na natjecanju u Vinkovcima.

GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik Milan primio predstavnike Biciklističkog kluba Metković

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je u svojim prostorijama primio predstavnike Biciklističkog kluba Metković povodom izvrsnih rezultata ostvarenih na sportskoj manifestaciji Neretvanski đir koja se održala 29. i 30. lipnja 2019. godine u Metkoviću.

Održane su dvije utrke i to: MTB utrka u disciplini eliminator XCE Metković 2019. koja je ujedno i nacionalno prvenstvo Hrvatske te UCI class 2 međunarodna MTB utrka XCO Predolac koja se boduje za XCO kup Hrvatske.

Gradonačelnik im je uputio čestitke i poželio još puno natjecanja i sportskih uspjeha.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije