Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

SDP METKOVIĆ DAN NEOVISNOSTI OBILJEŽIO RADNOM AKCIJOM

Mi svoja predizborna obećanja ispunjavamo, a pozivamo i ostale političke stranke da naprave isto – poručuju iz GO SDP-a Metković

Objavljeno prije

GO SDP u akciji čišćenja

Nakon što su članovi gradske organizacije SDP-a Metković Dan neovisnosti obilježili dan prije polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod spomenika poginulih branitelja Metkovića, danas su radnom akcijom na sam Dan neovisnosti ispunili predizborno obećanje koje su metkovski socijaldemokrati dali za vrijeme izbora za mjesne odbore. Desetak članova metkovskih socijaldemokrata, predvođenih predsjednikom Krešimirom Kuranom i predsjednikom Foruma mladih Metković Marinom Jerkovićem, sudjelovalo je u čišćenju i uređenju prilaza dječjem igralištu na desnoj strani Metkovića, u kvartu Jerkovac kao i samom uređenju okoliša oko dječjeg igrališta.

Sam prilaz je u biti pothodnik koji  ide ispod željezničke pruge i županijske ceste te je dosta bio obrastao grmljem i visokom travom, a u zadnje vrijeme je služio za bacanje otpadaka te je kao takav bio nepogodan za prolaz djece i majki koje su onda do igrališta morala dolaziti preko ceste i željezničke pruge. Na ovaj način omogućen je bolji i sigurniji prijelaz do samog igrališta.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prolaz je sada očišćen od raslinja i smeća te nadamo kako smo pomogli stanovnicima Jerkovca da lakše i sigurnije dođu do igrališta. Kažu da svoja predizborna obećanja nastoje čim prije ispuniti bez obzira što nemaju vijećnika u mjesnom odboru Sveti Nikola na desnoj strani grada Metkovića – poručili su metkovski socijaldemokrati uz nadu kako će i ostale stranke napraviti ono što su obećavale.

Zahvaljuju se onima koji su sudjelovali u akciji i svima onima koji su bili spriječeni da budu s njima, te njihovim članovima studentima i sezonskim radnicima – poručili su iz metkovskog SDP-a.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije