Ostanimo u kontaktu

PREMIJERA PREDSTAVE 'PREKO REDA'

Metkovsko amatersko kazalište predstavom obilježava ‘Dane oca Ante Gabrića’

Objavljeno prije

MAK, predstava 'Preko reda'

Metkovsko amatersko kazalište (MAK) će također dati svoj obol u proslavi godišnjice rođenja našeg najvećeg humanitarca, misionara oca Ante Gabrića. ‘Makovci’ će premijerno izvesti predstavu Preko reda prema tekstu Gorana Matića, uz obradu i režiju Jolande Tudor.

Predstava će se održati u nedjelju 28. veljače s početkom u 19:30 sati u Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću. Svi ste pozvani, a metkovska glumačka ekipa vam obećava dobru zabavu uz odličnu predstavu.

Predstavu izvode: Željka Bulić-Petrović, Gorki Dumanić, Manuela Šiljeg Malezija, Branko Medak, Jadranka Milić, Romana Čović, Josip Talajić, Vinko Vuković Liska, Mario Pavić, Damir Kozarić, Ana Veraja, Miodrag Paponja i Borna Petrović.

Trajanje 65 minuta, a cijena ulaznice je 20 kuna.

Ostanite uz Metkovic NEWs i uključite se u nagradnu igru kada budemo dijelili dva puta po dvije ulaznice.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije