Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

PROGRAM POTPORA U POLJOPRIVREDI

Metkovskim poljoprivrednicima u četvrtak isplata potpora u vrijednosti 600 tisuća kuna

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan potpisao je 139 Zaključaka o dodjeli potpore male vrijednosti na području grada Metkovića u 2021. godini za ulaganja u poljoprivredi koji će danas biti poslani poštom na adrese korisnika potpora.

Riječ je o Programu potpora u poljoprivredi, putem 5 mjera s kojima Grad Metković već četvrtu godinu za redom dodjeljuje potpore, a ove godine u iznosu od 600.000,00 kn, što je za 100.000,00 kn više u odnosu na prethodnu godinu.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

– Slijedeće godine povećat ćemo iznos sredstava koja dodjeljujemo jer se mjera pokazala uistinu dobra i interes poljoprivrednika je sve veći, a cilj nam je da svi zainteresirani poljoprivrednici dobiju potporu. Dodijeljena sredstva poljoprivrednicima bit će isplaćena ovaj četvrtak, 22. travnja 2021. godine, – istaknuo je Milan.

MOST Nikica Hajvaz 740×154
ROKO TOLIĆ 740/300px

JVP METKOVIĆ BOGATIJI ZA NOVO VOZILO

Gradonačelnik Milan vatrogascima uručio ključeve novoga vozila s ljestvama, vrijednog 400 tisuća kuna

Objavljeno prije

Vatrogasna zajednica Grada Metkovića dobila je novo vozilo s ljestvama, a ključeve je zapovjedniku Juri Pilju danas predao gradonačelnik Dalibor Milan, uz nazočnost županijskoga vatrogasnog zapovjednika Stjepana Simovića, pripadnika JVP-a Metković te članova DVD-a Metković i DVD-a Vid.

Nove auto-ljestve, ukupne vrijednosti 400 tisuća kuna, nabavljene su sredstvima Vatrogasne zajednice Grada Metkovića koju financira Grad Metković, a s rasponom od 32 metra omogućit će metkovskim vatrogascima pristup svim zgradama u slučaju požara te drugih nesreća.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

– Vrlo je bitno naglasiti da će novo vozilo povećati sigurnost svih naših građana. Ovo je nastavak ulaganja Grada Metkovića u razvoj vatrogastva, za što smo u protekle četiri godine izdvojili više od 2,8 milijuna kuna. Ovo vozilo ujedno je i treće koje smo nabavili, a uskoro u Metković stiže i četvrto, tzv. šumsko vozilo. Čestitam svima koji su sudjelovali u realizaciji projekta. Ponosan sam što sam danas imao priliku sudjelovati i u demonstraciji rada novih auto-ljestvi, a našim vatrogascima u budućnosti želim što više vježbi, a što manje intervencija, kazao je gradonačelnik Dalibor Milan prilikom primopredaje vozila.

Zadovoljstvo novim vozilom istaknuo je i zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Metkovića Jure Pilj.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

– Ove ljestve su vrlo bitne za operativnu sposobnost bilo koje postrojbe, što se dosada više puta pokazalo u raznim intervencijama. Vrijedne su 400 tisuća kn, a ako spase samo jedan život ispunit će svoju funkciju. Zahvaljujem se Gradu Metkoviću, bez kojega ovo ne bi bilo moguće, – kazao je Pilj.

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije