Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

POTICANJE PODUZETNIŠTVA

Metkovskim poduzetnicima dodijeljeno ukupno milijun kuna

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan je jutros s metkovskim poduzetnicima potpisao ugovore o dodjeli potpora iz Programa mjera poticanja poduzetništva u Gradu Metkoviću za 2021. godinu te s poduzetnicima kojima je potpora dodijeljena za ublažavanje posljedica uzrokovanih pandemijom koronavirusa tijekom 2021. godine.

Iz gradskoga Proračuna tako je ove godine dodijeljeno 125 potpora u ukupnom iznosu od milijun kuna.

– Iz Programa mjera poticanja poduzetništva, iz kojega Grad sredstva dodjeljuje već četvrtu godinu zaredom, poduzetnicima je raspodijeljeno ukupno 500 tisuća kuna. Sredstva su dodijeljena prema ostvarenim bodovima u dvije mjere – potpore novoosnovanim tvrtkama i obrtima te potpore za nabavu strojeva, opreme i uređenja poslovnog prostora. Potpore za novoosnovane tvrtke i obrte dobilo je devet poduzetnika, dok je njih 46 dobilo potpore za nabavu strojeva, opreme i uređenja poslovnoga prostora.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Uz Program mjera poticanja poduzetništva, Grad Metković je već drugu godinu zaredom s 500 tisuća kuna pomogao i 70 poduzetnika kojima je pandemija koronavirusa uzrokovala teškoće u poslovanju. Na taj način želimo pomoći u očuvanju razine gospodarske aktivnosti, likvidnosti gospodarskih subjekata te očuvanju radnih mjesta.

Poduzetnici pokreću naš grad i poduzetništvo ćemo uvijek poticati! Stoga mi je posebno drago istaknuti kako su sredstva za dodjelu potpora u poduzetništvu osigurana i za 2022. godinu, – istaknuo je Milan.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Ulice Stjepana Radića u četvrtak ujutro bez el. energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Obavještavaju se korisnici el. energije da će uslijed redovnog održavanja mreže niskog napona u TS 10(20)/0,4 METKOVIĆ 33 isporuka električne energije biti obustavljena u četvrtak, 20.01.2022.godine u vremenu od 09,00 do 11,00 sati.

Bez električne energije bit će korisnici:

– Ulice Stjepana Radića od kućnog broja 42. do 61.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NAPOMENA :
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije