Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

PAPIN POSJET SARAJEVU

Metkovski vjernici krenuli u susret Svetom Ocu

Objavljeno prije

Hodočašće Papi Franji u Sarajevo

Devet autobusa vjernika iz Metkovića i okolice točno u ponoć je krenulo iz ulice Andrije Hebranga prema Sarajevu. Hodočasnici su prije puta pregledani od strane policije kako bi nesmetano produžili do Koševa gdje će prisustvovati svečanoj sv. Misi i druženju s poglavarom Katoličke Crkve Papom Franjom.

Naše župe su se pobrinule da svi hodočasnici, njih oko 430, imaju propusnice za stadion Koševo gdje u 10.30 h započinje susret s Papom Franjom. Po nekim informacijama u Sarajevo dolazi oko 800 autobusa, bit će velika gužva, a i sigurnosne mjere su postrožene. Iz tih razloga smo ovako rano krenuli, da budemo sigurni da ćemo se smjestiti na vrijeme kako bi prisustvovali druženju i svečanoj sv. Misi koja započinje u 11 sati. Čak i Zbor iz Opuzena, koji je ovdje, on će pjevati zajedno sa dosad, kažem, jednim od najvećih zborova koji su pjevali Svetom Ocu, prije polaska rekao nam je župnik Župe sv. Nikole don Senko Antunović.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Konvoj od devet autobusa čine, tri autobusa Župe sv. Ilije, tri autobusa Župe sv. Nikole, te po jedan autobus s vjernicima iz župa Gospe Snježne iz Vida i Sv. Stipana iz Opuzena i Slivna Ravna.

S obzirom na nesnosne vrućine ovih dana našim hodočasnicim želimo ugodne temperature i sretan put.

Papa Franjo u Sarajevu

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije