Ostanimo u kontaktu

SDP I HSU METKOVIĆ

Metkovski socijaldemokrati i umirovljenici dijeljenjem karanfila obilježili Dan žena

Objavljeno prije

Dan žena SDP-HSU

Metkovski socijaldemokrati sa svojim koalicijskim partnerima iz HSU-a Metković obilježili su Međunarodni dan žena tradicionalnim dijeljenjem karanfila i maćuhica našim sugrađankama. Cvijeće su dijelili na Trgu kralja Tomislava i ulicama Metkovića, ali su posjetili udruge, različite ustanove i domaćinstva.

Tom prilikom predsjednik GO SDP Metković Krešimir Kuran je izjavio:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Ovaj dan obilježavamo kako bi se podsjetili na dugu borbu žena za svoja prava, koja nažalost niti danas nisu u potpunosti ostvarena. Obilježavanjem ovog Dana posvećujemo veću pažnju majkama, sestrama, suprugama, kćerima, kolegicama i pokazujemo da ćemo se zeajedno s njima boriti protiv seksizma, diskriminacije, rodno uvjetovanog nasilja i neravnopravnosti. Drage žene, budite jake, ustrajne i neustrašive jer vi ste prvotne, ma što drugi mislili. Sretan vam Dan žena, – rekao je Kuran.

Još jednom svim ženama, a pogotovo našim sugrađankama želimo sretan Dan žena.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije