Ostanimo u kontaktu

BRANKO MEDAK I KUD ŽUPE BAGALOVIĆI

Metkovski slavuj objavio novi singl ‘O’ jubavi fibra’

Objavljeno prije

Branko Medak

Metkovski slavuj, nadaleko poznat po svom prelijepom glasu i zavidnim voklanim sposobnostima objavio je novi singl O’ jubavi fibra za koji je snimio i spot. Autor teksta i glazbe je Denis Batinović – Pekma, za aranžman je zadužen Marko Nikolac, a za snimanje je bila zadužena ekipa iz opuzenskog studia Prima Vista.

Kako sam Branko kaže pjesmu je snimio u želji da promovira svoj rodni kraj i Neretvansku dolinu, a sudeći prema spotu i pjesmi u tome je apsolutno uspio. Branko se zahvaljuje svim sponzorima bez kojih bi ovo bilo nemoguće kao i bez KUD-a Župe Bagalovići te poručuje kako nastavlja dalje raditi na novom albumu, a sljedeća pjesma je duet s Nevenom Erešom koja će svoju premijeru imati na ovogodišnjem Opuzenskom festivalu.

Mi Branku želimo još puno dobrih pjesama i puno uspjeha u daljnjoj karijeri.

Poslušajte pjesmu Branka Bedaka i KUD-a Župe Bagalovići – ‘O’ jubavi fibra

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije