Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BRANKO MEDAK I KUD ŽUPE BAGALOVIĆI

Metkovski slavuj objavio novi singl ‘O’ jubavi fibra’

Objavljeno prije

Branko Medak

Metkovski slavuj, nadaleko poznat po svom prelijepom glasu i zavidnim voklanim sposobnostima objavio je novi singl O’ jubavi fibra za koji je snimio i spot. Autor teksta i glazbe je Denis Batinović – Pekma, za aranžman je zadužen Marko Nikolac, a za snimanje je bila zadužena ekipa iz opuzenskog studia Prima Vista.

Sveznalica 7400xXpx

Kako sam Branko kaže pjesmu je snimio u želji da promovira svoj rodni kraj i Neretvansku dolinu, a sudeći prema spotu i pjesmi u tome je apsolutno uspio. Branko se zahvaljuje svim sponzorima bez kojih bi ovo bilo nemoguće kao i bez KUD-a Župe Bagalovići te poručuje kako nastavlja dalje raditi na novom albumu, a sljedeća pjesma je duet s Nevenom Erešom koja će svoju premijeru imati na ovogodišnjem Opuzenskom festivalu.

Mi Branku želimo još puno dobrih pjesama i puno uspjeha u daljnjoj karijeri.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Poslušajte pjesmu Branka Bedaka i KUD-a Župe Bagalovići – ‘O’ jubavi fibra

'MIRIŠE' NA VELIKI DALMATINSKI HIT

Dražen Zečić i Branko Medak poručuju ‘Zbogom’

Branko Medak i Dražen Zečić s pjesmom “Zbogom” zasigurno će uspjeti u namjeri da ona postane veliki regionalni hit

Objavljeno prije

Dražen Zečić i Branko Medak poručuju “Zbogom”. Autor glazbe i aranžmana novog singla je Duško Rapotec Ute, a tekst potpisuje Luci Tukić.

Zečić kroz pjesmu odlično glasovno parira tenorskom visinama Branka Medaka, pa u novom odličnom singlu obojica, sa svim svojim različitostima, zvuče baš kao jedan.

Sveznalica 7400xXpx

Ovaj duet “miriše” na veliki dalmatinski hit, vrlo je pjevna i jako brzo ulazi u uho. U aranžmanu dominiraju trubači, što cijeloj skladbi daje izrazito zanimljiv zvuk.

Pjesma govori o klasičnom ljubavnom rastanku “nje i njega” i poručuje kako je tuga sastavni dio naših života i da nakon tugovanja, suza i traženja utjehe trebamo hrabro krenuti dalje kroz život.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za videospot je zaslužan poznati snimatelj i režiser Matko Petrić. Scene su odlično osmišljene, a cijeli spot odiše slikama Mediterana, splitskih znamenitosti i drugih ljepota Dalmacije.

Branko Medak i Dražen Zečić, inače ekskluzivni izvođači Croatia Recordsa, s pjesmom “Zbogom” zasigurno će uspjeti u namjeri da ona postane veliki regionalni hit.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije