Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA

Metkovski SDP i HSU darovali štićenike Doma za starije i nemoćne osobe Metković

Objavljeno prije

SDP i HSU Metković obilježili Međunarodni dan starijih osoba

Međunarodni dan starijih osoba obilježava se od 1991. svake godine 1. listopada. Proglašenjem međunarodnog dana starijih osoba želi se potaknuti države da starijim članovima osiguraju zadovoljenje njihovih potreba i omoguće im sudjelovanje u društvu u skladu s njihovim fizičkim i intelektualnim sposobnostima.

Tom prigodom članovi SDP-a i HSU-a Metković darivali su Dom za starije i nemoćne u Metkoviću sa 150 kg mandarina, 20 paketa kave, 16 litara sirupa, suhe smokve, 10 kg šipaka.

– Ova lijepa gesta razveselila je štićenike i ravnateljstvo, a ponavlja se svake godine. To je mali doprinos i simbolična poruka da se socijalna osjetljivost treba njegovati i baštiniti kao univerzalno dobro – poručuju članovi SDP-a i HSU-a Metković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije