Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

GALA ZABAVA [VIDEO]

Metkovski pjacari i sprovod u New Orleansu prvi, afričke ratnice druge, treće mjesto čobanu i ovčicama

Objavljeno prije

Maškare, Gala zabava 2016.

Hotelu Narona sinoć je održana tradicionalna Gala zabava u kojoj je sudjelovalo 12 ekipa, od kojih je pet predstavilo svoju koreografiju. Društvo je bilo šaroliko, od ekipe iz New Orleansa do afričkih plemena, lopovica, pantomimičara, mačkica, šišmiša, klaunova, stada ovaca, šeika i predsjednice pa sve do Elvisa u ulozi voditelja. Za vrhunski glazbeni doživljaj pobrinuo se FlashBack Band.

Prvo mjesto i novčanu nagradu od 3.000 kuna osvojila je ekipa Metkovski pjacari, originalni kao i prošle godine, ovaj put s motivom sprovoda u New Orleansu. Drugo mjesto i kovertu s 2.000 kuna osvojile su tete iz Vrtićaafričke ratnice iz plemena Kusunga. Treće mjesto s 1.000 kn pripalo je čobanu i ovčicama, a gdje su ovčice tu je i vuk. Četvrto i simboličnih 500 kn osvojila je ženska ekipa lopovica, dok su peto mjesto i utješne karte za narednu Galu podijelile ekipe pontomimičara iz Opuzena i prijateljica noći.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Foto/Video Metkovic NEWs

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije