Ostanimo u kontaktu

OBRAZOVANJE

Metkovske osnovne škole uputile važne obavijesti za roditelje povodom početka nastave

Objavljeno prije

Metkovske osnovne škole Stjepana Radića i don Mihovila Pavlinovića uputile su važne obavijesti za roditelje povodom početka nastave koje je zakazano za 11. svibnja 2020. godine.

S obzirom da se nastava organizira u iznimnim situacijama, roditelji/skrbnici  moći će uputiti dijete u školu samo ako se ispunjaju svi uvjeti prema preporukama Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo i uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Mole se roditelji da prije potpisivanja izjave pažljivo pročitaju obavijest na stranici OŠ Stjepana Radića i OŠ don Mihovila Pavlinovića kao i dokumente Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Linkove na obavijesti donosimo u nastavku:

OŠ Stjepana Radića

OŠ don Mihovila Pavlinovića

NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Ukida se zabrana rada trgovina nedjeljom

Objavljeno prije

Nacionalni stožer Civilne zaštite u utorak je objavio da se zbog povoljne epidemiološke situacije ukida zabrana rada trgovina nedjeljom.

– Zbog povoljne epidemiološke situacije izmjenom Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ukida se zabrana rada nedjeljom, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera i posebnih uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, – priopćio je Stožer.

Pored odluke o dopuštenju rada trgovinama nedjeljom Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je i da će tržnice moći prodavati cvijeće, ali i sve druge proizvode koji su se prodavali i prije ograničenja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije