Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

SPRIJEČIMO VRŠNJAČKO NASILJE

Metkovske osnovne škole obilježavaju ‘Dan ružičastih majica’

Objavljeno prije

Dan ružičastih majica

Foto: Centar za edukaciju i prevenciju nasilja

U metkovskim osnovnim školama danas se obilježava Dan ružičastih majica kojim se želi ukazati na važnost prevencije vršnjačkog nasilja.

Projekt je poznat kao i Pink Shirt Day, a u obje škole nosit će se ružičaste majice. Ideja je nastala nakon što je dječak jedne škole trpio nasilje zbog ružičaste majice koju je nosio kao znak podrške teško bolesnoj majci. Inicijativom školskih kolega, sustavno zlostavljanje dječaka riješeno je na način da su solidarno počeli nositi ružičaste majice te su tako postale i simbol inicijative.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U obje škole razgovarat će se o vršnjačkom nasilju, a učenici OŠ don Mihovila Pavlinovića u četvrtak će, 1. ožujka, u predvorju škole održati Edukativni kviz o nenasilju.

GALA HOME 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije