Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

GRADSKA UPRAVA

Metkovske će ulice biti bolje označene

Objavljeno prije

_ulice060518

Na svome FB profilu metkovski je gradonačelnik Dalibor Milan predstavio izgled novih oznaka ulica, što će svakako pomoći gostima pri snalaženju u gradu, ali i građanima da nauče koja je koja ulica.

– Analizirajući stanje u gradu Metkoviću utvrđeno je kako je postojeće označavanje imena ulica i trgova, te obilježavanje zgrada brojevima nefunkcionalno, a vizualno vrlo neujednačeno. Mnoge zgrade nisu označene ni pločicom, što stvara poteškoće servisnim i hitnim službama u pronalasku tražene adrese. Svjesni činjenice da se dugogodišnjim zanemarivanjem napravio niz nelogičnosti krenuli smo u realizaciju izrade i postavljanja pokaznih ploča sa vizualno ujednačenijim označavanjem, za što su u Proračunu za 2018. godinu osigurana sredstva. Pločice će osim imena ulice na sebi imati i grb grada, a njihovo postavljanje očekujemo početkom ljeta – napisao je gradonačelnik Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

preneseno s metkovic.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije