Ostanimo u kontaktu

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Metkovska jezična gimnazija sedma je najpoželjnija gimnazija u Hrvatskoj

Objavljeno prije

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je popis 20 najpopularnijih gimnazija u Hrvatskoj, a prema tome popisu sedma najpoželjnija gimnazija je jezična gimnazija u Gimnaziji Metković.

Kriterij se računao prema omjeru broja upisnih mjesta i prijava učenika kojima je određeni gimnazijski program bio prvi na listi prioriteta te se tako došlo do popisa 20 najpoželjnijih gimnazija u državi.

Tako je omjer jezične gimnazije u Gimnaziji Metković iznosio 0,71 i Gimnazija  Metković se našla na 7. mjestu. Najpoželjniji gimnazijski program na ovogodišnjim upisima je, prema podacima MZO-a, prirodoslovno-matematička gimnazija I. gimnazije Zagreb. Drugo mjesto na popisu najpoželjnijih gimnazijskih programa zauzela je prirodoslovna gimnazija Prirodoslovne škole Vladimira Preloga i sportski razred tog smjera – poželjnost oba programa je ista. U tablici niže pogledajte cjelokupni popis:

NERETVANSKI PUB KVIZ

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto pripalo je ekipi ‘Rocky – Rambo 2-1’

Objavljeno prije

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto je pripalo ekipi ROCKY-RAMBO 2-1, koja je u konkurenciji 19 kvizaških ekipa upisala 103,5 bodova. Za prvo mjesto su dobili poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od Motela Delta.

Drugo mjesto je zauzela ekipa ONA I ON I ON I JA sa 101 bodom te su uz turu pića od Motela Delta dobili i jumbo pizzu od opuzenskog Fast Fooda Ljiljana.

Trećeplasirana RUSKA TRIBINA sa 99,5 bodova je dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER za 13. mjesto je tura pića otišla ekipi DVOJAC NA PARIĆE.

Sljedeći Delta kviz 34/2019 igra se u petak 30. kolovoza s početkom u 21 sat.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije