Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GLAS PLOČA 2019.

Metkovki Ani Medak prva nagrada stručnog žirija

Objavljeno prije

U sklopu Pločanskog ljeta 2019. i ove godine je ispred crkve Kraljice Neba i Zemlje u Pločama tradicionalno organizirana manifestacija Glas Ploča.

Vrijedni mladi pjevači tjednima su se pripremali na audicijama gdje su ih u svijet glazbe uvodili njihovi mentori i učitelji. Svoj nadareni pjevački talent njih 9 koji su prošli audiciju pokazali su i večeras, te je skromno reći da su zahtjevnim izvedbama oduševili publiku i sami stručni žiri koji je sve njih nadgledao.

Neki od njih već imaju popriličnog pjevačkog iskustva i nastupe na brojnim glazbenim manifestacijama, ali vrijedi spomenuti da neke od njih smo prvi put slušali i vidjeli ispred pločanske crkve na popularnom Glasu Ploča.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Njih 9, talenata pa usudimo se reći glazbenih profesionalaca stalo je pred pločansku publiku, a oni su bili: Tara Musulin koja je izvela pjesmu Vanne “Kao da me nema tu”, Aja Saračević Mijatović je nastupala s pjesmom “Rehab” od Amy Winehouse, pjesmu Adelle, “Someone like you” otpjevala je pred publikom Lana Duplančić, dok je Luca Juračić večeras izabrala izvedbu Mie Dimšić, “Život nije siv”.

Nakon njih svoje nastupe imale su Lara Grgurinović i Marija Salacan s pjesmama “Moje proljeće”, Jelene Rozge i Severine, “Virujem u te”. Karla Grgurinović izvela je pjesmu Vanne, “Gdje počinje kraj”, a Nikola Batinović otpjevao je pjesmu “Prozor prema zalazu” od Đanija Maršana. Posljednji nastup imala je Ana Medak, a izvela je pjesmu Nine Badrić, “Dat će nam Bog”.

Stručnom i ocjenjivačkom žiriju nije bilo lako, te su nakon malo dužih dogovora nagrade dodijelili Tari Musulin, koja je dobila treću nagradu publike, Aja Sarčević Mijatović zaslužila je drugu nagradu publike, dok je prvu nagradu publike dobio Nikola Batinović.

Prvu nagradu stručnog žirija zasluženo je ove godine dobila mlada talentirana pjevačica Ana Medak, koja je na kraju manifestacije izvela još jednom svoju izvedbu “Dat će nam Bog”.

“Svi su oni pokazali veliki talent i mnoštvo pjevačkih sposobnosti, te nam nije bilo lako odlučiti pobjednika. Želimo im sreću te se nadamo da se vidimo i iduće godine u još većem broju na pločanskoj rivi” – poručili su organizatori.

Program ovogodišnjeg Glasa Ploča moderirao je pločanski voditelj Mario Pavić. Vidimo se i dogodine na novom Glasu Ploča.

Piše i foto: Augustin Markota / rogotin.hr

Nastavi čitati

NESREĆA NA VODI

Traži se snimka sudara na Neretvi

Objavljeno prije

Vlasnik potopljene brodice reg. oznaka PL-1636 koja je doživjela havariju na rijeci Neretvi tijekom Maratona lađa, moli sve sudionike i gledatelje koji eventualno posjeduju snimku samog sudara potpoljene brodice i broda “Nada” ili trenutaka koji su neposredno prethodili sudaru brodova, da istu dostave putem WhatsApp aplikacije na broj: 095 563 5171 ili na mail: ured@volarevic.hr

Zahvalan vlasnik potopljene brodice

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije