Ostanimo u kontaktu

PONOS HRVATSKE

Metković uz Vatrene bio do zadnjeg trenutka

Objavljeno prije

37167448_1970234066329375_5997039530912251904_n

Jučer je Metković, zajedno cijelom Hrvatskom, disao kao jedno s jednom velikom željom – vidjeti hrvatsku nogometnu reprezentaciju s peharom Svjetskog nogometnog prvenstva.

Slavio se i naš prvi gol (onaj čudni autogol ne računamo) i, iako se nikad nisu prestali boriti, naši reprezentativci ipak su izgubili od Francuske rezultatom 2:4.

S našim nogometašima jučer je plakalo i moskovsko vrijeme… naslov svjetskog prvaka jednostavno je bio nedostižan.

Vatreni su se tako okitili srebrom, ali za nas su oni zlatni. Ispisali su Hrvatsku nogometnu povijest i svojim pobjedama u prošlih mjesec dana pružili su nam toliko lijepih sjećanja koja ćemo sigurno pamiti do kraja života, a Luka Modrić proglašen je, svakako zasluženo, najboljim igračem prvenstva.

Metkovci su uz Vatrene bili do samog kraja. Za utakmicu se pripremalo punom parom te su nam naši čitatelji poslali i slike i videa priprema što u Hrvatskoj, štou inozemstvu – u trgovinama su nestali svi dresovi i rekviziti pa su neki bili kreativni i pravili svoje dresove, pekli su se janjci, a navijalo se i u inozemstvu…

Navijao je i Karate klub Knez Domagoj:


Stigao nam je i video iz Irske gdje brojni Hrvatski i Irski navijači čekaju u redu na kiši samo kako bi zajedno gledali Vatrene u finalu:

U Sportskoj ulici pred video zidom bilo je najvatrenije te donosimo snimku koju smo uživo prenosili pred utakmicu i nekoliko fotografija iz šetnje gradom:

Ovako se slavilo 1:1:

A nakon utakmice poraz nas je ipak malo ošamutio:

Međutim, Hrvatska je osvojila SREBRO na Svjetskom prvenstvu te su se u gradu nakon početkog šoka mogle čuti sirene, vuvuzele i navijačke pjesme. Nadamo se da će i naši reprezentativci na dočeku u Zagrebu, a zatim i u njihovim gradovima, vidjeti koliko su nas učinili ponosnima i na srebru im čestitamo iz srca!

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS
Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS i naši vjerni čitatelji

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije