Ostanimo u kontaktu

POŽAR U METKOVIĆU

Smrtno stradala starija osoba

Objavljeno prije

pozar-1

U požaru koji je nešto iza 9:00 sati izbio na 3. katu stambene zgrade u ulici A. Starčevića u Metkoviću, smrtno je stradala starija ženska osoba. Kako doznajemo uzrok požara je ekspolozija plinske boce nakon čega se požar proširio i na susjedni stan iznad.

Očevici tvrde kako je netom prije eksplozije starija osoba stajala na balkonu, nakon čega ju je progutao gusti dim.

Požar su ugasili pripadnici JVP Metković, policijski očevid je u tijeku, a materijalna šteta nastala požarom će se naknadno utvrditi.

 

IZVJEŠĆE IZ POLICIJE

Jučer, 9. listopada, oko 9.15 sati, u stanu u stambenoj zgradi u Ulici dr.Ante Starčevića u Metkoviću, došlo je do eksplozije i požara uslijed curenja plina. U ovom požaru smrtno je stradala 72-godišnja vlasnica stana, a dvije osobe, koje su se nalazile u stanu iznad, su lakše ozlijeđene.
 Intervencijom pripadnika JVP Metković požar je ugašen u 10.45 sati. Veći dio stana je u potpunosti izgorio, a oštećenja su nastala i na okolnim stanovima. Uslijed eksplozije došlo je odbacivanja dijela predmeta na parking prostor ispred zgrade te su oštećena četiri osobna vozila. Materijalna šteta će se naknadno utvrditi.
 Na mjesto događaja izašli su policijski službenici, protupožarni inspektor i nadležni državni odvjetnik koji je rukovodio očevidom.

Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije