Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

SAT ZA PLANET ZEMLJU

Metković se priključuje akciji WWF-a

Objavljeno prije

DSC_0025

Iako smo u jednom trenutku pomislili da je akcija “Sat za planet Zemlju”, koju provodi Svjetska organizacija za zaštitu prirode, ove godine u Metkoviću malo poranila, ipak se ustvrdilo da je tek riječ o kvaru na instalacijama javne rasvjete.

No slučajnosti na stranu, i ove godine u Hrvatskoj će se posljednje subote ovoga mjeseca, 29. ožujka, u 20:30 u organizaciji Svjetske organizacije za zaštitu prirode WWF-a (World Wide Fund for Nature) održati Sat za planet Zemlju. Gašenjem rasvjete na javnim objektima Metković se također priključuje toj akciji u kojoj će na pola sata u mraku biti uz zagrebačku katedralu i Medvedgrad, dubrovačke zidine i Stradun, splitsku rivu s južnim pročeljem Dioklecijanove palače, Poljanu Pape Ivana Pavla II u Zadru, cijelu makarsku rivijeru, središte Drniša, Novog Vinodolskog, Labina, Varaždina, Koprivnice i brojne druge gradove.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– WWF sa Satom za planet Zemlju već osam godina nastoji tamom probuditi građane svijeta i ukazati im da je zadnji tren da poduzmemo nešto kako bismo zaustavili prekomjerno trošenje zemljinih resursa“, istaknula je na konferenciji za novinare u zagrebačkom hotelu Esplanade voditeljica inicijative Sat za planet Zemlju u Hrvatskoj, Petra Boić Petrač.

– U ovoj akciji ujedinjuju se ljudi iz svih sfera života i svojim malim akcijama izražavaju zabrinutost oko dobrobiti naše Zemlje. Pozivamo sve građane da nam se pridruže 29. ožujka u 20:30 gašenjem svjetla i razmišljanjem o načinima očuvanja našeg planeta – ističe Boić Petrač iz WWF-a.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije