Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

NATJEČAJ ZA POSAO

Metkovic NEWs traži novog suradnika / novinara (m/ž)

Objavljeno prije

Metkovic NEWs, Neovisni info portal, cover

Kao što ste možda i primijetiti, posljednjih dana smo testirali ‘crnogorsku’ tehniku pisanja. Radi se o jednoj relativno novoj tehnici u novinarstvu, jako je opuštajuća, a kod čitatelja budi osjećaj ‘deja vua’. No, šalu na stranu… al’ ipak istini za volju, zbog nastalih obaveza malo i jesmo usporili tempo koji smo si prvobitno zadali. Upravo je to razlog zbog kojeg objavljujemo Natječaj za novog suradnika/novinara (m/ž).

Poziv upućujemo prvenstveno svim novinarima, i onima koji to žele postati. Također, i onima koji imaju smisla i vole pisati. Onima koji prate određeno područje, bilo to kultura, sport, moda, ili možda poljoprivreda i gospodarstvo, odnosno bilo koja druga zanimljiva tema…

Za uzvrat vam možemo ponuditi jednu nadasve ugodnu radnu atmosferu, fleksibilno radno vrijeme, te stimulativna primanja.

Metkovic NEWs, Neovisni info portal je plod individualnih sloboda koje su glavna okosnica jednog demokratskog društva. Dobronamjeran, kritički nastrojen prema odgovornima, i uvijek pokroviteljski orijentiran prema građanima. Ako mislite da se možete uklopiti u takvu radnu atmosferu, zadovoljavate gore navedene uvjete i imate barem malo novinarskog afiniteta, upravo ste Vi osoba za našu redakciju.

Svoj kratki životopis pošaljite na e-mail info@metkovic-news.com, ili u inbox fb stranice Metkovic NEWs.

Radujemo se našem susretu!

Metkovic NEWs
Glavni urednik, Dalibor Čutura

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije