Ostanimo u kontaktu

NATJEČAJ ZA POSAO

Metkovic NEWS traži nove suradnike / novinare (m/ž)

Objavljeno prije

Metkovic NEWS, Neovisni info portal, jedan od najposjećenijih portala u Metkoviću i Dolini Neretve, priprema nove projekte i rubrike te traži nove suradnike.

Poziv upućujemo prvenstveno svim novinarima, i onima koji to žele postati. Također, i onima koji imaju smisla i vole pisati. Onima koji prate određeno područje, bilo to kultura, sport, moda, ili možda poljoprivreda i gospodarstvo, odnosno bilo koja druga zanimljiva tema…

Za uzvrat vam možemo ponuditi jednu nadasve ugodnu radnu atmosferu, fleksibilno radno vrijeme, te stimulativna primanja.

Metkovic NEWS, Neovisni info portal je plod individualnih sloboda koje su glavna okosnica jednog demokratskog društva. Dobronamjeran, kritički nastrojen prema odgovornima, i uvijek pokroviteljski orijentiran prema građanima. Ako mislite da se možete uklopiti u takvu radnu atmosferu, zadovoljavate gore navedene uvjete i imate barem malo novinarskog afiniteta, upravo ste Vi osoba za našu redakciju.

Svoj kratki životopis pošaljite na e-mail metkovic.news@gmail.com, ili u inbox fb stranice Metkovic NEWS.

Glavni urednik, Dalibor Čutura

Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije