Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

USKORO NOVA ZABAVNA RUBRIKA

Tražimo ilustratora – karikaturistu

Objavljeno prije

Metkovic NEWs, ilustracija

Opuštajućeg sadržaja nikad previše, stoga smo odlučili pokrenuti novu rubriku, ilustracijsku – zabavnog karaktera, te kako u naslovu i stoji, tražimo ilustratora (grafičara) – karikaturistu.

Volite grafičko crtanje, spretni ste u nekim od programa poput Corela, Illustratora, i sl…, ovo je idealna prilika da se dokažete. Način, odnosno intezitet rada je po inspiraciji, i bez pritiska.

Svi zainteresirani mogu se javiti putem naše fb stranice Metkovic NEWs, na e-mail info@metkovic-news.com, ili pute mobitela, na broj 099 650 40 34.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije