Ostanimo u kontaktu

URBANI DIO JERKOVCA

Metković bogatiji za jedno ugodno mjesto za druženje, otvoren Caffe bar LONGO

Objavljeno prije

Metković je bogatiji za jedno ugodno mjesto za druženje uz kavicu ili opuštajuće pivo. Točnije, urbani dio Jerkovca na križanju Ulice Alozija Stepinca i Jadranske ulice, u neposrednoj blizini Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića, dobio je novi ugostiteljski objekt, Caffe bar LONGO.

Osim pomno osmišljenog svakog detalja, popularnih cijena pića te terase od 120 m², ovaj ugostiteljski objekt krasi i uljudno osoblje koje će vas pristojno docekati u svako doba dana, bilo da je riječ o jutarnjoj kavici ili popodnevnom druženju ili proslavi uz piće.

NAGRADNA IGRA CB LONGO

Svakako zanimljiv detalj koji govori koliko se brine o gostima je i nagradna igra povodom otvorenja, koja vodi tri para na vikend u Vilu Danicu.

U nagradnoj igri sudjelujete konzumacijom jednog od četiri pića (gin, cedevita, mala kava s mlijekom i dec cole (10kn) te heineken točeni 0,25) te popunjavanjem osobnih podataka u formi za sudjelovanje na poleđini računa. Nagradna igra traje do 2. rujna.

O Vili Danici smo već pisali, ukratko, pored mirnog i opuštajućeg mjesta krasi je ugodan prostor za druženje uz bazen, grill i druge sadržaje.

SUMMER COCKTAILS CLOSING WEEKEND

Grey & Padrino Club poziva na Friday Vibes uz promo cijene pića i koktela

Objavljeno prije

Grey & Padrino Club poziva na Friday Vibes i Summer Cocktails closing Weekend Party, uz promo cijene pića, Gin & Cocktails i DJ Druju.

Program počinje od 20,30 sati, a kako i obično, najzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba uz tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite nagrađuje se ‘turom’ koktela za cijelu ekipu!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije