HUMANA AKCIJA ZA POMOĆ TEŠKO BOLESNIM SUGRAĐANIMA

Metkovci još jednom pokazali svoje veliko srce – prikupljena preko potrebna sredstva!

Objavljeno 9. svibnja 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News, Sport.

DSC_1128

Galerija

Jučer je u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, u sklopu UMA lige Metković, održana humanitarna akcija za pomoć dvojici naših teško oboljelih sugrađana, Mateju Musulinu i Anti Kalebu, koji se trenutno nalaze na liječenju u Zagrebu.

Kako smo doznali od inicijatora ove humanitarne akcije, mladog gospodina Luke Vištice, koji je protekloga tjedna nesebično obilazio brojne sponzore i prikupljao sredstva, akcija je uspjela!

Potrebna sredstva za operaciju Ante Kaleba, koji boluje od karcinoma kralješnice, su prikupljena i već sutra će biti operiran u privatnoj klinici u Zagrebu. Također, uz sredstva za operaciju mladog Kaleba, prikupljen je i znatan iznos za pomoć obitelji Musulin, koja se u Zagrebu već neko vrijeme bori s visokim troškovima liječenja njihovog osmogodišnjeg Mateja.

Kao i nebrojeno puta do sada, svoje veliko srce pokazao je i jedan od naših najvećih humanitaraca, Dario Srna, koji je posredstvom svoga brata Igora, Antinoj majki uručio dres Shakhtara uz vrijednu donaciju. Tom se prilikom gospođa Kaleb zahvalila svima na pomoći, što su još jednom pokazali svoju ljudskost i poželjela im puno Božjeg blagoslova.

Također, ne zaboravimo i donaciju Torcide Metković, koja je nesebično, po tko zna koji put, skupljala novac na štandu preko puta Pošte. Tu je i Ćakula, koja je organizirala ‘Kavu za Mateja i Antu’, gdje je cjelodnevni promet od kava uplaćen za njihovo liječenje, te brojni drugi metkovski ugostitelji i obrtnici, kao i anonimni sugrađani koji su u ovim teškim trenucima nesebično pomogli.

U sklopu turnira održana je i tombola s bogatim nagradama, koja ne bi uspjela bez pomoći mnogih sponzora i prijatelja humanitaraca, – rekao nam je organizator Luka Vištica, koji se ovim putem zahvalio svima na pomoći.

Ono što nas najviše veseli je da su Metkovci opet pokazali svoje veliko srce. Onaj osjećaj za bližnjega svoga, kada je u nevolji, kada mu je pomoć najpotrebnija. Matej i Ante želimo vam brzi oporavak!

Komentari