Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

KLAĐENJE

Metkovac s dvije i pol kune ‘ubo’ nešto manje od 640 tisuća kuna!

Objavljeno prije

Klađenje

Sretni Metkovac je odigrao 15 parova na običnom i sistemskom listiću i pogodio baš sve! Uz dobitak na dva listića dobio je i preko 140 tisuća kuna bonusa od Germania Sport kladionice. Kako je spomenuta kladionica prije nekoliko dana uvela poseban bonus za igrače, osvojio je nevjerojatnih 616,486,55 kn prije oporezivanja, a uplatio je samo dvije i pol kune!

S obzirom da je pogodio više od 10 parova s tečajem većim od 1,35 ostvario je pravo na 30% bonusa od kladionice na oba listića, što znači da je ukupno osvojio 639.386,33 kuna!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo sretnom dobitniku!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije