Ostanimo u kontaktu

HRVATSKA DISKOGRAFSKA NAGRADA PORIN

Producent i glazbenik, naš Metkovac Goran Martinac ‘pobrao’ tri Porina

Objavljeno prije

Sinoć je u Rijeci održana 26. po redu dodjela Hrvatske diskografske nagrade Porin na kojoj pored našeg istaknutog tekstopisca Ivice Brnasa Fude tri Porina osvojio i producent i glazbenik, naš Metkovac Goran Martinac.

Martinac je Porine osvojio u tri od četiri nominacije, i to za:

Najbolju produkciju: “From Croatia Records studio – Tu u mojoj duši stanuješ …” Josipe Lisac, glazbeni producent: Goran Martinac.

Najbolju snimku: “From Croatia Records studio – Tu u mojoj duši stanuješ …” Josipe Lisac, ton majstor: Goran Martinac.

Najbolji koncertni album: “30 godina – Greatest hits – Live” Hladnog Piva, glazbeni producent: Goran Martinac.

A nominiran je bio još i za Najbolji album pop glazbe: “From Croatia Records studio – Tu u mojoj duši stanuješ …” Josipe Lisac, glazbeni producent: Goran Martinac.

Čestitamo našem Gogi!

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

U tijeku su aktivnosti na zaštiti maloljetnih osoba

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik su tijekom noćnih sati prethodnih dana kontrolirali posluživanje i konzumiranje alkoholnih pića maloljetnicima na području Dubrovnika. Tijekom nadzora su u dva ugostiteljska objekta zatekli maloljetne osobe u konzumiranju alkohola, zbog čega su vlasnici ugostiteljskih objekata prekršajno sankcionirani sukladno Zakonu o ugostiteljskoj djelatnosti.

Ovakve aktivnosti policije provode se posljednjih nekoliko godina, a prema spomenutom Zakonu do sada je prekršajno sankcionirano 85 vlasnika ugostiteljskih objekata.
Osnovni cilj ove preventivno-represivne aktivnosti je zaštita mladih od neprihvatljivih i rizičnih čimbenika koji generiraju asocijalna i delikventna ponašanja s višestruko štetnim posljedicama.

Osim spomenutog, a s ciljem zaštite mladih, policija već nekoliko godina provodi projekt Zdrav za 5 kojim kroz edukaciju ne samo djece već i njihovih roditelja, ukazuje na štetnost konzumiranja alkohola, cigareta i narkotika.

Policija će i tijekom sljedećeg razdoblja nastaviti s navedenim aktivnostima, a težište aktivnosti će biti na mjestima gdje je do sada zabilježeno više prekršaja neprihvatljivog ponašanja.

Ovom prilikom pozivamo sve zaposlenike ugostiteljskih objekata, kioska, trgovina i kladionica da se pridržavaju zakonskih propisa kojima je regulirana zabrana pružanja usluga mlađim osobama, kao što su primjerice prodaja alkoholnih pića, duhanskih proizvoda, omogućavanje klađenja i sl.
Posebno pozivamo roditelje mlađih osoba da se upoznaju s društvenim životom svoje djece te da ih odgovorno nadziru i savjetuju o prihvatljivom ponašanju i na taj način zaštite od možebitnih neprihvatljivih aktivnosti.

PU Dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata – Čestitka

Najčitanije