Ostanimo u kontaktu

HRVATSKA DISKOGRAFSKA NAGRADA PORIN

Producent i glazbenik, naš Metkovac Goran Martinac ‘pobrao’ tri Porina

Objavljeno prije

Sinoć je u Rijeci održana 26. po redu dodjela Hrvatske diskografske nagrade Porin na kojoj pored našeg istaknutog tekstopisca Ivice Brnasa Fude tri Porina osvojio i producent i glazbenik, naš Metkovac Goran Martinac.

Martinac je Porine osvojio u tri od četiri nominacije, i to za:

Najbolju produkciju: “From Croatia Records studio – Tu u mojoj duši stanuješ …” Josipe Lisac, glazbeni producent: Goran Martinac.

Najbolju snimku: “From Croatia Records studio – Tu u mojoj duši stanuješ …” Josipe Lisac, ton majstor: Goran Martinac.

Najbolji koncertni album: “30 godina – Greatest hits – Live” Hladnog Piva, glazbeni producent: Goran Martinac.

A nominiran je bio još i za Najbolji album pop glazbe: “From Croatia Records studio – Tu u mojoj duši stanuješ …” Josipe Lisac, glazbeni producent: Goran Martinac.

Čestitamo našem Gogi!

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PLOČE

Poziv na edukativno predavanje ‘Suradnjom do uspjeha – Udruga Radost – moj drugi dom’

Objavljeno prije

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na edukativnom predavanju doktorandice Andree Gašpar Čičak, mag.rehab.educ koje će se održati dana 02. studenog 2020. s početkom u 10:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Ploče.

Naziv predavanja je “Suradnjom do uspjeha- Udruga Radost- moj drugi dom” i obuhvaća problematiku s kojom se susreću osobe s teškoćama u razvoju i tjelesnim invaliditetom, važnost uloge Udruge i stručnjaka, potrebe i mogućnosti suradnje za postizanje napretka sveopćih uvjeta njihovih života.

Predavanje predstavlja jednu od niza aktivnosti projekta “20 godina radosti za Radosne” kojim Udruga Radost obilježava 20 godina djelovanja. Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Broj sudionika je ograničen i molimo Vas da poštivate mjere i preporuke Stožera civilne zaštite.

Poziv na edukativno predavanje 02.11.2020.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije