Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

DJEČJI VRTIĆ METKOVIĆ

Mentorska podrška vrtiću u sklopu projekta ‘Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković’

Objavljeno prije

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, 23. veljače 2021. godine , u sklopu provedbe projekta „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020 održana je Mentorska podrška vrtiću u Dječjem vrtiću Metković.

Mentorsku podršku vrtiću održala je Mirjana Bakotić, pedagoginja iz Splita i suradnica Pučkog otvorenog učilišta Korak po korak iz Zagreba. Susret mentorske podrške sastoji se od: opažanja O-O prakse, povratne informacije i grupne refleksije. Opažanje O-O prakse vrši se uz pomoć ISSA instrumentarija – opažaju se sva područja pedagoške prakse te se daje povratna informacija na viđeno.

Cilj Mentorske podrške je opažanje u svrhu davanja prijedloga kako dodatno unaprijediti kvalitetu procesa rada.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Projekt „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020  provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković, koji se financira iz Europskog   socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.

UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Dana Svaguša nova predsjednica SDP-a Metković, Rade Nikoletić potpredsjednik

Objavljeno prije

Foto: Facebook

Nakon provedenih izbora na općinskim, gradskim i županijskim razinama SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije za predsjednicu Gradske organizacije SDP-a Metković izabrana je Dana Svaguša, a za potpredsjednika Rade Nikoletić.

Izabrana su ostala tijela gradske i županijske razine pa je tako Dana Svaguša izabrana za članicu županijskog odbora, a Krešimir Kuran za člana predsjedništva SDP-a DNŽ. Za predsjednika SDP-a DNŽ izabran je gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević.

Novoj predsjednici SDP-a Metković želimo puno uspjeha u organizaciji rada gradske organizacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GO SDP Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije