Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

NAGRAĐENI USPJEŠNI MLADI GLAZBENICI

Učenicima i mentorima Osnovne glazbene škole Metković gradonačelnik Milan dodijelio priznanja za uspjeh na državnom natjecanju

Objavljeno prije

Priznanja, Učenici glazbene škole (4)

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan danas je u svom uredu dodijelio priznanja mentorima i učenicima Osnovne glazbene škole Metković koji su ostvarili uspjeh na 56. Državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa.

Uz pomoć mentora prof. Zvonka Kneževića i prof. Erne Čizmić Rebić, učenica Antea Filipa Stojić osvojila je prvu nagradu u kategoriji 3 – saksofon, učenik Darko Tot osvojio je drugu nagradu u kategoriji 1 – saksofon, a učenik Ivan Fran Stojić drugu nagradu u kategoriji 3 – klarinet.

Gradonačelnik Milan im je čestitao na uspjehu učenika i njihovih mentora te im je zaželio daljnji uspjeh u njhovom glazbenom obrazovanju.

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

MEĐUNARODNI UMJETNIČKI PROJEKT 'SAN'

Sand Art Neretva Festivala u narednim danima na Ušću Neretve

Objavljeno prije

Međunarodni umjetnički projekt SAN – Sand Art Neretva Festivala, održati će se na području Ušća Neretve u razdoblju od 17. do 23. rujna 2021. godine.

SAN Festival je projekt koji se održava u organizaciji osječke udruge SLAMA – udruge za poticanje umjetničke svijesti u društvu, u suradnji s opuzenskom udrugom St. Valerio (koja stoji iza njihovog najpoznatijeg projekta Zen-Opuzen Festivala).

Također, SAN Festival već prvu godinu svoga postojanja, dobija podršku Ministarstva kulture i medija, TZ grada Ploče i grada Opuzena, Grada Opuzena i Dubrovačko-neretvanske županije, a okuplja umjetnike koji će u tjedan dana stvaranja kreirati program i sadržaj za djecu, mlade i sve zainteresirane.

Tom prigodom, organizirat će se likovne radionice kreiranja prostranih crteža na pijesku, te interatktivne kreativne radionice plesa, plesnog pokreta i fotografije (“photopainting”).

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije