Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

UČILICA METKOVIĆ OTVORILA SVOJA VRATA

Maturanti najavili pohod na fakultete, počele prve grupne pripreme za državnu maturu u Metkoviću

Učilica Metković je projekt grupnih priprema za državnu maturu baziran na dugogodišnjim standardima zagrebačkih centara za poduku.

Objavljeno prije

Prošle subote počele su prve sustavne, grupne pripreme za državnu maturu u Metkoviću.

Učilica Metković je otvorila svoja vrata!

Riječ je o projektu grupnih priprema za državnu maturu baziran na dugogodišnjim standardima zagrebačkih centara za poduku.

Do kraja ove školske godine obrađivat će kompletne i opsežne pripreme za Matematiku, A i B razina, sa detaljno pripremljenim skriptama od preko 600 zadataka (B razina), odnosno 1000 zadataka (A razina). Ubrzo namjerava proširiti svoje usluge i na ostale predmete državne mature.

Predavač Matematike je prof. Ante Dodik, bivši profesor Zagrebačke umjetničke gimnazije te sadašnji profesor Gimnazije Metković.

Učilica Metković otvorila je svoja vrata, a prva generacija maturanata najavljuje svoj pohod na fakultete!

Kako doznajemo, mjesta ima još te su prijave i dalje otvorene kroz veljaču, stoga na vrijeme počnite grijati svoju klupu.

Svi maturanti koji se žele priključiti prvim grupnim pripremama za državnu maturu u Metkoviću, potrebne informacije mogu naći na facebook stranici @ucilicametkovic, odnosno kontaktom putem e-maila ucilica.mtk@gmail.com ili mobitela 099 66 76 838.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježena su 52 nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 52 nova slučaja zaraze koronavirusom (16 utvrđeno brzim antigenskim testom). Radi se o 22 osobe iz Dubrovnika, osam iz Župe dubrovačke, pet iz Konavala i Vele Luke, dvije iz Metkovića, Ploča i Stona, jednoj iz Kule Norinske, Opuzena, Slivnog i s Mljeta te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

Ukupno je zaražena 31 muška i 21 osoba ženskog spola, a 36 ih ima utvrđenu epidemiološku vezu.

Izliječeno je 85 osoba: 35 iz Dubrovnika, 15 iz Metkovića, 14 iz Ploča, četiri iz Konavala i Kule Norinske, tri iz Zažablja i Župe dubrovačke, dvije iz Opuzena i Pojezerja, jedna iz Orebića i dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

U posljednja 24 sata obrađena su 272 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 60 575 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 68 osoba pozitivnih na koronavirus. Šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb, od čega su četiri na invazivnoj ventilaciji, jedan na neinvazivnoj, a jedan na kisiku..

U samoizolaciji je 1105 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 638 kršenja mjere samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije