Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

UČILICA METKOVIĆ OTVORILA SVOJA VRATA

Maturanti najavili pohod na fakultete, počele prve grupne pripreme za državnu maturu u Metkoviću

Učilica Metković je projekt grupnih priprema za državnu maturu baziran na dugogodišnjim standardima zagrebačkih centara za poduku.

Objavljeno prije

Prošle subote počele su prve sustavne, grupne pripreme za državnu maturu u Metkoviću.

Učilica Metković je otvorila svoja vrata!

Riječ je o projektu grupnih priprema za državnu maturu baziran na dugogodišnjim standardima zagrebačkih centara za poduku.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Do kraja ove školske godine obrađivat će kompletne i opsežne pripreme za Matematiku, A i B razina, sa detaljno pripremljenim skriptama od preko 600 zadataka (B razina), odnosno 1000 zadataka (A razina). Ubrzo namjerava proširiti svoje usluge i na ostale predmete državne mature.

Predavač Matematike je prof. Ante Dodik, bivši profesor Zagrebačke umjetničke gimnazije te sadašnji profesor Gimnazije Metković.

Učilica Metković otvorila je svoja vrata, a prva generacija maturanata najavljuje svoj pohod na fakultete!

Kako doznajemo, mjesta ima još te su prijave i dalje otvorene kroz veljaču, stoga na vrijeme počnite grijati svoju klupu.

Svi maturanti koji se žele priključiti prvim grupnim pripremama za državnu maturu u Metkoviću, potrebne informacije mogu naći na facebook stranici @ucilicametkovic, odnosno kontaktom putem e-maila ucilica.mtk@gmail.com ili mobitela 099 66 76 838.

UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Dana Svaguša nova predsjednica SDP-a Metković, Rade Nikoletić potpredsjednik

Objavljeno prije

Foto: Facebook

Nakon provedenih izbora na općinskim, gradskim i županijskim razinama SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije za predsjednicu Gradske organizacije SDP-a Metković izabrana je Dana Svaguša, a za potpredsjednika Rade Nikoletić.

Izabrana su ostala tijela gradske i županijske razine pa je tako Dana Svaguša izabrana za članicu županijskog odbora, a Krešimir Kuran za člana predsjedništva SDP-a DNŽ. Za predsjednika SDP-a DNŽ izabran je gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević.

Novoj predsjednici SDP-a Metković želimo puno uspjeha u organizaciji rada gradske organizacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GO SDP Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije