Ostanimo u kontaktu

VATRE JUTARNJE

Matija Vuica i Jurica Popović objavili drugi single/video

Objavljeno prije

gracija

Nakon pjesme „Božić s tobom“, u kratkom vremenskom razmaku, Matija Vuica i Jurica Popović objavljuju drugi single/video pod nazivom „Vatre jutarnje“. I ovaj put kao i prošli, poklanjaju pjesmu putem besplatnog skidanja s interneta. Uživajte!

„Iako je moj rad u zadnje vrijeme najviše vezan za modu, pjevanje je moja velika ljubav kojoj nisam mogla odoljeti kad je Jurica skladao pjesmu „Vatre jutarnje“. U njoj je sažeto sve ono što u ovim srednjim godinama osjećam prema životu. Svakako, vatre jutarnje u nama gore onoliko dugo i snažno koliko smo svjesni svakog predivnog dana koji dolazi, neponovljivog i jedinstvenog.Uživala sam u svakoj sekundi snimanja spota u kojem je Viktor Drago izvukao onaj dio mene koji još niste imali prilike vidjeti do sada, a tek mi je 55…“ – kaže Matija Vuica.

Za atraktivan i veseli vizualni identitet spota pobrinuo se Viktor Drago koji kaže:

„Pjesma je vesela, dinamična…uporavo kao i Matija, pa smo se odlučili za manje radnje, a više dinamike. Kroz par promjena imagea, ali s puno osmjeha i plesa, u prvi plan smo stavili Matijinu vječnu i neiscrpnu pozitivu, pokretačku energiju i mladenački izgled. Kad pred kameru stavite i Juru, posebno u zajedničkim scenama, ne možete ne osjetiti njihovu spontanu uigranost i istovremeno koliko prostora uvijek ostavljaju jedno drugome! Snimanje je prošlo u trenu, kao dobar party!“

“Osuđivati nekoga i time ga bolno povrijediti je nešto najgore što se može učiniti čovjeku, što istovremeno ne znači da možemo dozvoliti da nas svatko, tko stigne, može gaziti.U teškim situacijama, koje su svakodnevne, treba smoći snage i zadržati nadu koja će donijeti bolje trenutke. O tome govori ova pjesma.” – kaže Jurica Popović, autor pjesme.

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

Dubrovački-simfonijski-orkestar-(4)

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije