Ostanimo u kontaktu

POKLADNE SVEČNOSTI POD EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA

Marko Krnjeval će u nedjelju obići cijeli grad i prigradska naselja

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

U nedjelju 07.02.2021 Pokladno metkovsko društvo izvesti će Marka Krnjevala u javnost i zajedno s njim obići će cijeli grad Metković, kao i prigradska naselja. Na kraju će biti postavljen u Gradskom parku.

Nema javnog okupljanja, tako da neće biti ni dječjih maškara u sportskoj dvorani ni velike povorke na dan 14.02.2017.

Suđenje će biti u utorak 16. veljače 2021. u Zgradi političkih stranaka s početkom u 18 sati i to on line.

Marko Krnjeval će se spaliti istog dana u 19 sati na Maloj rivi u tajnosti i uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, – stoji u priopćenju Pokladnog metkovskog društva.

Također, zbog raznih upita naših sugrađana u svezi održavanja pokladnih svečanosti 2021 godine, Pokladno Metkovsko Društvo objavljuje:

  1. 07. Veljače 2021 – 16. Veljače 2021 , trajanje manifestacije
  2. Program je isključivo vezan uz epidemiološke mjere kojih se moramo držati (JAVNA OKUPLJANJA)
  3. U suradnji sa gradom Metkovićem i TZ grada Metkovića, koji su nam izašli u susret i ovom prilikom im zahvaljujemo, Pokladne svečanosti će se održati.
  4. Daljnje obavijesti i informacije pratite na našoj stranici i lokalnim medijima.

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Počinje masovno cijepljenje pučanstva u Metkoviću

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković u suradnji sa liječnicima obiteljske medicine i Zavodom za javno zdravstvo DNŽ počinje sa provođenjem masovnog cijepljenja pučanstva.

Do sada su određene količine po prioritenim skupinama procijepljene putem ordinacija LOM, a ovu subotu počinje sa radom posebno organizirani punkt za cijepljenje u Školskoj sportskoj dvorani u Metkoviću u periodu od 8:00-14:00. Na punktu će organizirano cijepljenje vršiti posebno organizirani timovi cijepitelja, a sve pod nadzorom epidemiološke službe Metković.

Potrebno je naglasiti da se na cijepljenje dolazi organizirano, što znači da liječnik obiteljske medicine unaprijed obaviještava svoje pacijente o točno određenom terminu cijepljenja.

Kako bi izbjegli nepotrebne gužve i omogučili normalan rad osoblja, za sve prestavnike medija biti ćemo na raspolaganju za dodatne informacije u subotu 27.veljače 2021 u 10:30.

Anica Majić,mr.med.tech.
koordinator za cijepljenje

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije