Ostanimo u kontaktu

POKLADNE SVEČNOSTI POD EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA

Marko Krnjeval će u nedjelju obići cijeli grad i prigradska naselja

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

U nedjelju 07.02.2021 Pokladno metkovsko društvo izvesti će Marka Krnjevala u javnost i zajedno s njim obići će cijeli grad Metković, kao i prigradska naselja. Na kraju će biti postavljen u Gradskom parku.

Nema javnog okupljanja, tako da neće biti ni dječjih maškara u sportskoj dvorani ni velike povorke na dan 14.02.2017.

Suđenje će biti u utorak 16. veljače 2021. u Zgradi političkih stranaka s početkom u 18 sati i to on line.

Marko Krnjeval će se spaliti istog dana u 19 sati na Maloj rivi u tajnosti i uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, – stoji u priopćenju Pokladnog metkovskog društva.

Također, zbog raznih upita naših sugrađana u svezi održavanja pokladnih svečanosti 2021 godine, Pokladno Metkovsko Društvo objavljuje:

  1. 07. Veljače 2021 – 16. Veljače 2021 , trajanje manifestacije
  2. Program je isključivo vezan uz epidemiološke mjere kojih se moramo držati (JAVNA OKUPLJANJA)
  3. U suradnji sa gradom Metkovićem i TZ grada Metkovića, koji su nam izašli u susret i ovom prilikom im zahvaljujemo, Pokladne svečanosti će se održati.
  4. Daljnje obavijesti i informacije pratite na našoj stranici i lokalnim medijima.

ŠKOLSKA GODINA 2021. /2022.

Osnovna glazbena škola Metković upisuje nove učenike

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković upisuje nove učenike u I. razred školske godine 2021. /2022.

Poštovani roditelji i draga djeco, zahvaljujemo se na interesu za upis u glazbenu školu. Zbog poznate situacije vezane uz epidemiju bolesti COVID-19 i propisanih mjera zaštite, prijave i upisi u 1. razred osnovne glazbene škole održavat će se elektroničkim putem.

Od 17. svibnja do 28. svibnja 2021. godine moguće je izvršiti prijavu za audiciju – upis u 1. razred osnovne glazbene škole.

Audicija će se održati 1. i 2. lipnja, satnica audicije biti će određena naknadno i o njoj ćete biti obavješteni putem naše mrežne stranice i/ili osobno (telefonom ili putem e-pošte). Audicija će biti organizirana u skladu sa trenutno propisanim mjerama zaštite.

Prijavu za audiciju možete izvršiti OVDJE

O UPISIMA:

Škola organizira upise u 1 . razred na slijedeće instrumente: flauta, klarinet, saksofon, truba, francuski rog,  trombon, glasovir, harmonika, gitara, i violina. Škola će upisivati učenike temeljem broja slobodnih mjesta za učenje pojedinih instrumenata. Broj slobodnih upisnih mjesta utvrđuju pročelnici strukovnih odjela u suradnji s ravnateljem škole, vodeći računa o satnicama nastavnika. Audicija će se održati 1. i 2. lipnja u prostorijama škole. U slučaju da se ne popune slobodna mjesta, škola će organizirati jesenski rok za koji će se prijave, audicija i upisi organizirati krajem kolovoza.

Pravo upisa u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila 8 godina života, odnosno završila 2. razred osnovne škole, te postigla povoljan rezultat na audiciji (prijemnom ispitu). Na audiciji stručno povjerenstvo provjerava glazbene sposobnosti kandidata.Za dodatne informacije i naputke možete se obratiti na adresu:osnovna.glazbena.skola.metkovic@du.t-com.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije