Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

OSNOVNA ŠKOLA STJEPANA RADIĆA

Marin Kljusurić pobjednik Međunarodnog šahovskog turnira u Čapljini, Mihael Borna Bjeliš treći

Objavljeno prije

Šah - turnir - Foto-OŠ Stjepana Radića 1

U prostorijama Šahovskog kluba Čapljina 10. prosinca održan je pojedinačni Međunarodni kadetski šahovski turnir na kojem su nastupili kadeti iz  ŠK Brotnjo iz Čitluka, ŠK Zrinjski iz Mostara, ŠK Čapljina iz Čapljine i polaznici Škole šaha iz OŠ Stjepana Radića iz Metkovića.

U konkurenciji od 21-og igrača najviše bodova (6 iz 7 odigranih partija) osvojio je Marin Kljusurić, učenik 7.c razreda OŠ Stjepana Radića iz Metkovića. Drugo mjesto je zauzela Anamarija Gavran iz ŠK Zrinjski, Mostar s osvojenih 5,5 bodova dok je treće mjesto pripalo najmlađem igraču Mihaelu Borni Bjelišu učeniku 1.d razreda OŠ Stjepana Radića iz Metkovića s osvojenih 5 bodova. Među nagrađenim igračima su bili i Jakov Šiljeg učenik 3.e razreda koji je u svojoj kategoriji osvojio 4 boda i Roko Šušnjar učenik 2.a razreda s osvojena 3 boda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na turniru su uspješno nastupili i Dominik Blaž Bakalar, učenik 6.d razreda koji je osvojio 4 boda i Ante Crnjac, učenik 4.c razreda koji je osvojio 3 boda.

Ovaj uspjeh mladih šahista OŠ Stjepana Radića jedan je od najboljih pojedinačnih nastupa u trogodišnjem radu koji su učenici ostvarili uz potporu svojih roditelja i voditelja Škole šaha u OŠ Stjepana Radića, gospodina Slavka Bakalara. Naši učenici su odmjerili snage s učenicima koji imaju nastupe za svoje klubove pa se tako nadamo da će i u Metkoviću biti osnovan šahovski klub jer ovaj mladi naraštaj nadarenih šahista to zaslužuje.

preneseno sa stranice Stjepana Radića

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije