Ostanimo u kontaktu

METKOVIĆ DOBIO NOVI FRIZERSKI SALON

Marija Prusac otvorila frizerski salon ‘Studio M’

Objavljeno prije

Studio M, Marija Prusac (11)

Marija Prusac je danas, 18. kolovoza 2018. otvorila novi frizerski salon Studio M na lokaciji u starom dijelu našega grada, u Ulici Vladimira Nazora na broju 6, nedaleko od Trga kralja Tomislava.

Svečanim domjenkom za sve uzvanike zaokruženo je jedno dulje pripremno razdoblje ovog malenog projekta pokretanja vlastitog obrta i samozapošljavanja u vlastitoj struci ove mlade ambiciozne i nadasve profesionalne frizerke.

– Niti jedan početak nije jednostavan, pa tako ni ovaj. U današnja prilično nesigurna i turbulentna vremena nije jednostavno odlučiti se na iskorak u neizvjesnost privatnika obrtnika. Međutim, u jednom trenutku sam shvatila da bih voljela više vremena imati za svoju obitelj i povjerovala sam u ideju da će mi to osigurati vlastiti obrt. Za vjerovati je da se isplatilo, mada je trebalo puno vremena i dobre volje, strpljenja i razumijevanja moje okolice, a čega je bilo u izobilju, da bih ja u ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. službeno mogla raditi u vlastitom prostoru, koristeći vlastiti inventar i organizirajući vlastito vrijeme, a na čemu se zahvaljujem svima koji su mi pomogli, osobito mojoj obitelji. Nadam se da ću moći udovoljiti svojim klijentima u njihovim standardiziranim, ali i moderniziranim frizurama – rekla je mlada frizerka.

Dobra strana novootvorenog frizerskog salona je, osim ugodnog ambijenta, blizina centra grada, a Marija Prusac se zbog svog iskustva već može prepoznati po postojanom i kvalitetnom frizerskom radu, prateći standardne i moderene frizure svojih klijenata.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije