METKOVIĆ DOBIO NOVI FRIZERSKI SALON

Marija Prusac otvorila frizerski salon ‘Studio M’

Objavljeno 18. kolovoza 2018. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News.

Studio M, Marija Prusac (11)

Galerija

Marija Prusac je danas, 18. kolovoza 2018. otvorila novi frizerski salon Studio M na lokaciji u starom dijelu našega grada, u Ulici Vladimira Nazora na broju 6, nedaleko od Trga kralja Tomislava.

Svečanim domjenkom za sve uzvanike zaokruženo je jedno dulje pripremno razdoblje ovog malenog projekta pokretanja vlastitog obrta i samozapošljavanja u vlastitoj struci ove mlade ambiciozne i nadasve profesionalne frizerke.

– Niti jedan početak nije jednostavan, pa tako ni ovaj. U današnja prilično nesigurna i turbulentna vremena nije jednostavno odlučiti se na iskorak u neizvjesnost privatnika obrtnika. Međutim, u jednom trenutku sam shvatila da bih voljela više vremena imati za svoju obitelj i povjerovala sam u ideju da će mi to osigurati vlastiti obrt. Za vjerovati je da se isplatilo, mada je trebalo puno vremena i dobre volje, strpljenja i razumijevanja moje okolice, a čega je bilo u izobilju, da bih ja u ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. službeno mogla raditi u vlastitom prostoru, koristeći vlastiti inventar i organizirajući vlastito vrijeme, a na čemu se zahvaljujem svima koji su mi pomogli, osobito mojoj obitelji. Nadam se da ću moći udovoljiti svojim klijentima u njihovim standardiziranim, ali i moderniziranim frizurama – rekla je mlada frizerka.

Dobra strana novootvorenog frizerskog salona je, osim ugodnog ambijenta, blizina centra grada, a Marija Prusac se zbog svog iskustva već može prepoznati po postojanom i kvalitetnom frizerskom radu, prateći standardne i moderene frizure svojih klijenata.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari