Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

DJEČJA RADIONICA 'KAKO SE OSJEĆAŠ?'

Mali Vidonjci kroz likovnu radionicu učili kako razumjeti i prepoznati emocije

Objavljeno prije

Likovna radionica za djecu u Vidu

Proteklog vikenda, u nedjelju 6. ožujka, u župnoj dvorani u Vidu je održana zabavna likovna radionica za djecu pod nazivom Kako se osjećaš?. Voditelji radionice su kroz različite likovne aktivnosti djeci nastojali približiti temu osjećaja. Cilj je bio da na što zabavniji način nauče razumjeti i prepoznati emocije kao i osobine istih.

Osim likovnih aktivnosti djeca su gledala animirani film koji se bavio bliskom tematikom, te su preko dramskih aktivnosti jedni drugima nastojali dočarati kako se suočiti s negativnim emocijama.

Na posljetku višesatne radionice sudionici su sa sobom odnijeli svoje uratke, diplomu stručnjaka za osjećaje i novo pozitivno iskustvo.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije