Ostanimo u kontaktu

RADIONICA U PRIRODOSLOVNOM MUZEJU

Mali i veliki vrtlari u subotu sade ‘Mali cvjetni vrt za pčelicu’

Objavljeno prije

Sadimo medonosno bilje, Prirodoslovni muzej Metković

U subotu, 21. travnja u deset sati u vrtu Prirodoslovnoga muzeja Metković održati ćemo radionicu za velike i male vrtlare.

Sve potrebne materijale osigurava PMM u suradnji sa  rasadnikom Agrovrt iz Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Svatko od nas može pomoći u očuvanju pčelinjih zajednica i to tako da izgradi jedan mali dio pčelinjeg svijeta – sadeći raznoliko bilje i cvijeće na livadama, u parkovima, uz cestu, u šumama, na poljima, u svojim vrtovima. Pčelama treba zdrava prehrana, jednako kao što je potrebna i nama. Ako im je omogućimo, na taj način čuvamo i našu zdravu budućnost.

Svi veliki i mali vrtlari naučiti će koje cvjetne biljke najradije posjećuju pčele, zašto je važno u vrtu za vrućih dana ostaviti plitki tanjurić sa vodom, oslikati će cvjetne posudice, posaditi presadnice, posijati sjeme i naučiti brinuti o posađenom bilju kod kuće.

 Prirodoslovni muzej Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije