Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

MALE POKLADE

Male maškare prošle kroz grad, gradonačelnik Dalibor Milan maškarama predao ključeve grada

Objavljeno prije

Male maškare 2018 058

Vrtićani su se i ove godine prvi umaskirali i povorkom prošli kroz centar Metkovića te u Sportskoj dvorani zaplesali zajedno s ostalim malim maškarama.

Dječji vrtić Metković zašarenio je grad maskama Životinjskog carstva, a Dječji vrtić Leut superjunacima, princezama, astronautima… U povorci su ih pratili i meštar od maškara Marijo Jurković sa maškarskom pratnjom te Gradska glazba Metković, a predstavljen je i krivac za sve nedaće u prošloj godini Marko Krnjeval.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U Sportskoj dvorani gradonačelnik Dalibor Milan je meštru predao ključeve grada te su tako započele Pokladne svečanosti 2018. u kojima će maškare vladati Metkovićem sljedećih deset dana.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.

Marija Jeramaz

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije