Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

U ČAST POGINULIM VUKOVARSKIM BRANITELJIMA

Mala biciklistička ekspedicija od Mostara do Vukovara za 16 sati

Objavljeno prije

Biciklima do Vukovara

Mala biciklistička ekspedicija stigla je u Vukovar, stazu dugu 375 km, iz Mostara do Grada heroja prevalili su za 16 sati. Na ovaj hrabri pothvat odvažila su se tri biciklista, Mostarci Toni ZorićIvica Radoš te naš Metkovac Josip Kiridžija, a put su bez pauza prevalili točnije za 11:48:35 h aktivne vožnje, s prosječnom brzinom od 31.8km/h. Kako ističu, plan je bio stići u okviru 15 sati, ali jednostavno kvarovi na biciklu, pucanje guma, grčevi u nogama i nesnosne temperature od 41 stupanj su odradile svoje.

Ali o čemu mi ovdje pričamo, za 16 sati stići biciklima od Mostara do Vukovara, po ovim nesnosnim vrućinama, i to za poginule vukovarske branitelje, ekipa veliki respect!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ovim putem momci se zahvaljuju Ivanu Cvitkoviću koji im je bio pratnja i podrška u automobilu. Mirela Cucak koja ih je pratila do Jablanice, te Ivanu Širiću koji ih je nahranio i napio u Žepču. Također se zahvaljuju Robertu Rapanu i Draženu Buci Kožulu koji su ih srdačno udomaćili u Vukovaru, te svojim prijateljima, koji su im davali najveću podršku tijekom ove male ekspedicije.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije