Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

VAPAJ MAJKE

Majka na izmogu snaga moli za pomoć njenom Markici ‘Pred ponorom smo’

Objavljeno prije

Već smo u više navrata pisali o majki Anđelki Andričić koja je na izmogu snaga i moli za pomoć pri liječenju svoga teško bolesnog sina Markice, koji od rođenja ima cerebralnu paralizu. Podsjetimo kako je Markica nakon trogodišnjeg bolničkog liječenja radi urinarnih infekcija dobio sepsu i strašni dekubitis te su mu trebali odrezati obje noge u kuku. Majka na tu visokorizičnu operaciju nije pristala, tražila je alternativna rješenja te vas molila za pomoć.

Obitelj Anđelka snalazi se kako može. Hrabra majka Andričić (53) neumorno, nadljudskim snagama brine za svoje troje djece – Markicu koji boluje od cerebralne paralize i njegove dvije sestre, od kojih je jedna redovita studentica, a druga srednjoškolka. Žive u teškim materijalnim uvjetima, majka zbog Markicine bolesti ne može raditi, a troškovi liječenja prelaze u noćnu moru.

– Pred ponorom smo. Mom sinu su hitno potrebne aquacel ag+ extra obloge, TYROSUR PRAH, KADERMIN, fiziološka otopina, minispike, BETADIN za kozu, sterilne urinarne VRECICE, sterilne gaze od 1/2 metra i 1 metar…, – piše nam očajna majka te moli ljude za pomoć kako i koliko tko može.

Majku Anđelku Andačić možete kontaktirati na broj 098 958 47 22 (Adresa: 10360 Sesvete, 144. brigade Hrvatske vojske 2), odnosno financijski im možete pomoći uplatom na račun:

Markica Andričić, Zagrebačka banka, HR 1023600003237802475
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

JUBILARNA NOĆ KNJIGE

Gradska knjižnica Metković poziva na predstavu za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!’

Objavljeno prije

U Gradskom kulturnom središtu u srijedu, 21. travnja u 17.30 sati održat će se predstava za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!‘ u izvedbi Kazališta Smješko iz Zagreba.

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 12 godina, traje do 45 min, a ulaz je besplatan.

Glavni lik predstave je simpatični medo Grizlijan, koji počinje učiti kako se treba sam snalaziti u svijetu koji ga okružuje. Predstava se bavi problemima sa kojima se susreće svako dijete pri polasku u školu kada mora naučiti kako postati samostalniji i kako prihvatiti odgovornosti. Ova poučna priča uči djecu kako nema smisla plakati nad onime u čemu nisu dobra, već se treba truditi i promijeniti to radom.

Organizator je Gradska knjižnica Metković povodom jubilare, desete Noći knjige.

Predstava će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije