Ostanimo u kontaktu

UDRUGA 'RADOST' PLOČE

Magistra edukacijske rehabilitacije (defektolog) započela s radom

Objavljeno prije

Udruga 'Radost', defektologU Udruzi za osobe s intelektualnim teškoćama Radost, započela je s radom magistra edukacijske rehabilitacije (defektolog) Petra Talajić, u sklopu programa Radost je u različitosti koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Magistrica Talajić je stručnjak koji radi s djecom i odraslim osobama s posebnim potrebama. Provodi edukaciju i rehabilitaciju, profesionalno savjetovanje i osposobljavanje, te različite vrste terapija kojim pruža potporu klijentu. Habilitcija i rehabilitacija se odnose na djecu i odrasle osoba s posebnim potrebama (intelektualne teškoće, oštećenje vida, oštećenje sluha, oštećenja jezično-govorne-glasovne komunikacije, kronične bolesti i specifične teškoće učenja).

Navedeni procesi sastoje se od dijagnostike, tretmana i evaluacije njihove učinkovitosti.

Svi zainteresirani roditelji djece s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom mogu se uključiti u besplatan rehabilitacijski program najavom na telefon 020/670-856 ili osobnom dolaskom u prostorije udruge na adresi Gračka 5, Ploče / radnim danom od 08:00 do 13:00h.

Udruga Radost

Nastavi čitati
Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije