Ostanimo u kontaktu

MОZZАRTSРОRT

Mоbilnа арlikасijа idealna za sve ljubitelje mobilnog klađenja

Objavljeno prije

Brojni priređivači igara na sreću u današnje su vrijeme stekli ogromnu popularnost ne samo zbog raznovrsne i atraktivne kladioničke ponude i bogatih bonusa nego i zbog činjenice da svojim vjernim igračima omogućuju klađenje putem mobitela, bilo kada i bilo gdje. Mоzzаrtsроrt mоbilnа арlikасijа samo je jedna u nizu mobilnih aplikacija za mobilno klađenje.

Bogata sportska ponuda

Bitno je napomenuti da sportska ponuda na pojedinim mobilnim aplikacijama uvelike ovisi o tome o kojoj je kladionici riječ. Naime, nemaju sve kladionice identičnu kladioničku ponudu kako na računalnoj verziji mrežne stranice, tako ni na mobilnoj aplikaciji. Međutim, budući da je većina priređivača igara na sreću shvatila da je klađenje putem mobitela puno praktičnije, sukladno tome osmislili su bogatu sportsku ponudu od koje izdvajamo klađenje na sljedeće sportove:

 • Nogomet,
 • Košarku,
 • Vaterpolo,
 • Odbojku,
 • Pikado,
 • MMA,
 • eSportove i tako dalje.

Svakako treba spomenuti i bogatu ponudu loto te casino igara.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Koje vrste oklada postoje?

Putem Mozzartsport mobilne aplikacije možete birati između 4 vrste oklada odnosno listića:

 1. Klasični listić: radi se o klasičnom klađenju na sportske događaje pri čemu trebate pogoditi ishod nekog meča kladeći se na pobjednika.
 2. Kombinirani listić: na ovakav listić možete postaviti više oklada raznih uloga.
 3. Sistemski listić: u ovom slučaju oklada može biti dobitna čak i ako promašite određeni broj parova.
 4. Višestruki listić: možete odabrati veći broj sportova i mogućnosti po jednom odabranom događaju.

Najvažnije prednosti mobilnog klađenja

Vjerujemo da svi mogu naslutiti prednosti koje proizlaze iz mobilnog klađenja, no još ćemo jednom istaknuti one najvažnije:

 • Klađenje u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta,
 • bogata sportska ponuda,
 • raznovrsne metode uplate i isplate novca,
 • dodatno uređivanje oklada,
 • streaming uživo,
 • klađenje uživo i mnoge druge.

Koje su mogućnosti uplate i isplate novca putem mobilnih aplikacija?

Metode uplate novca putem mobilnih aplikacija razlikuju se ovisno o tome o kojoj je kladionici riječ. Međutim, velika većina priređivača igara na sreću, baš poput Mozzart kladionice omogućuju postavljanje pologa i isplatu novca preko kreditnih i debitnih kartica, zatim putem e-novčanika (Neteller, Skrill) te raznih servisa (Trustly). Bitno je spomenuti da većina mobilnih aplikacija za klađenje ne nudi mogućnost isplate novca; u tu svrhu potrebno je posjetiti mrežnu stranicu kladionice.

Postoji li minimalni depozit te minimalni iznos isplate novca?

Sve kladionice same određuju iznos minimalnog pologa kao i minimalni te maksimalni iznos isplate novca s računa, koji, dakako, morate obaviti putem službene mrežne stranice kladionice, a ne putem mobilne aplikacije.

Postoje li bonusi za mobilno klađenje?

Kod većine priređivača igara na sreću nema nikakvih posebnih bonusa za one koji se odluče na klađenje putem mobitela. Očekuju vas identični bonusi kao i kad biste se kladiti preko mrežne stranice.

CENTAR ZA KARIJERE MLADIH

Savjetnica župana Žaklina Marević na otvorenju EXPO smotre visokoobrazovnih institucija

Objavljeno prije

Savjetnica župana Žaklina Marević nazočila je u ponedjeljak u Dubrovniku EXPO smotri visokoobrazovnih institucija u sklopu koje će srednjoškolci iz Dubrovačko- neretvanske županije kao i njihovi vršnjaci iz Splitsko – dalmatinske županije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine dobiti priliku upoznati se s brojnim visokoobrazovnim institucijama, tvrtkama i drugim sudionicima, a sve kako bi se što bolje pripremili za tržište rada.

Savjetnica Marević ovom je prilikom istaknula kako je raduje što su, uz dubrovačke, na događaj stigli i učenici iz drugih županija, ali i zemalja.

”Ova suradnja znači puno svima nama, posebno mladima za razvijanje što bolje i kvalitetnije budućnosti”, napomenula je ona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Više od 1500 maturanata kroz dva dana imat će priliku upoznati se s programima Visokog učilišta Algebra, RIT Croatia, Zagrebačke škole ekonomije i managementa, Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Dubrovniku, University Collegea Aspira, Sveučilišta VERN’, Hrvatskog katoličkog sveučilište, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Prirodoslovno – matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagreb, Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Učilišta Profokus.

Srednjoškolcima će se u formi izlagača i panelista predstaviti i Predstavništvo Europske komisije u RH, a naglasak će staviti na Konferenciju o budućnosti Europe i programe za mlade.

Smotra se održava u organizaciji Centra za karijere mladih Dubrovnik.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije