Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MОZZАRTSРОRT

Mоbilnа арlikасijа idealna za sve ljubitelje mobilnog klađenja

Objavljeno prije

Brojni priređivači igara na sreću u današnje su vrijeme stekli ogromnu popularnost ne samo zbog raznovrsne i atraktivne kladioničke ponude i bogatih bonusa nego i zbog činjenice da svojim vjernim igračima omogućuju klađenje putem mobitela, bilo kada i bilo gdje. Mоzzаrtsроrt mоbilnа арlikасijа samo je jedna u nizu mobilnih aplikacija za mobilno klađenje.

Bogata sportska ponuda

Bitno je napomenuti da sportska ponuda na pojedinim mobilnim aplikacijama uvelike ovisi o tome o kojoj je kladionici riječ. Naime, nemaju sve kladionice identičnu kladioničku ponudu kako na računalnoj verziji mrežne stranice, tako ni na mobilnoj aplikaciji. Međutim, budući da je većina priređivača igara na sreću shvatila da je klađenje putem mobitela puno praktičnije, sukladno tome osmislili su bogatu sportsku ponudu od koje izdvajamo klađenje na sljedeće sportove:

 • Nogomet,
 • Košarku,
 • Vaterpolo,
 • Odbojku,
 • Pikado,
 • MMA,
 • eSportove i tako dalje.
Sveznalica 7400xXpx

Svakako treba spomenuti i bogatu ponudu loto te casino igara.

Koje vrste oklada postoje?

Putem Mozzartsport mobilne aplikacije možete birati između 4 vrste oklada odnosno listića:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
 1. Klasični listić: radi se o klasičnom klađenju na sportske događaje pri čemu trebate pogoditi ishod nekog meča kladeći se na pobjednika.
 2. Kombinirani listić: na ovakav listić možete postaviti više oklada raznih uloga.
 3. Sistemski listić: u ovom slučaju oklada može biti dobitna čak i ako promašite određeni broj parova.
 4. Višestruki listić: možete odabrati veći broj sportova i mogućnosti po jednom odabranom događaju.

Najvažnije prednosti mobilnog klađenja

Vjerujemo da svi mogu naslutiti prednosti koje proizlaze iz mobilnog klađenja, no još ćemo jednom istaknuti one najvažnije:

 • Klađenje u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta,
 • bogata sportska ponuda,
 • raznovrsne metode uplate i isplate novca,
 • dodatno uređivanje oklada,
 • streaming uživo,
 • klađenje uživo i mnoge druge.

Koje su mogućnosti uplate i isplate novca putem mobilnih aplikacija?

Metode uplate novca putem mobilnih aplikacija razlikuju se ovisno o tome o kojoj je kladionici riječ. Međutim, velika većina priređivača igara na sreću, baš poput Mozzart kladionice omogućuju postavljanje pologa i isplatu novca preko kreditnih i debitnih kartica, zatim putem e-novčanika (Neteller, Skrill) te raznih servisa (Trustly). Bitno je spomenuti da većina mobilnih aplikacija za klađenje ne nudi mogućnost isplate novca; u tu svrhu potrebno je posjetiti mrežnu stranicu kladionice.

Postoji li minimalni depozit te minimalni iznos isplate novca?

Sve kladionice same određuju iznos minimalnog pologa kao i minimalni te maksimalni iznos isplate novca s računa, koji, dakako, morate obaviti putem službene mrežne stranice kladionice, a ne putem mobilne aplikacije.

Postoje li bonusi za mobilno klađenje?

Kod većine priređivača igara na sreću nema nikakvih posebnih bonusa za one koji se odluče na klađenje putem mobitela. Očekuju vas identični bonusi kao i kad biste se kladiti preko mrežne stranice.

ZAVIRITE U EKSKLUZIVNO OPREMLJENI MOTEL LAV

Trenutke za pamćenje proslavite na posebnom mjestu!

Bliži se vrijeme proslava i već se traži mjesto više za organizaciju svečanih događaja…

Objavljeno prije

Bliži se vrijeme pričesti i krizmi, već se traži mjesto više za organizaciju obiteljskog ručka povodom svečanih događaja.  Svečane dvorane motela Lav predviđene su za proslavu važnih životnih trenutaka i predstavljaju odličan izbor za organizaciju svečanog ručka i obiteljskog slavlja.

Ukoliko ste odlučili proslavu krštenja, pričesti ili krizme organizirati “izvan kuće” dozvolite sebi i obitelji da u tim trenucima budete zajedno, a organizaciju prepustite nama.

Sveznalica 7400xXpx

Više od 20 godina iskustva u organizaciji najljepših događaja garantira kvalitetnu uslugu i pažljivo planiranje svakog detalja. Za najljepše uspomene će se pobrinuti naše stručno i iskusno osoblje, oduševit će vas ukusna hrana i zasigurno ćete uživati u ugodnom okruženju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Motel Lav se nalazi uz prometnicu između Čapljine i Metkovića. Raspolaže s dvije moderno opremljene svečane dvorane. Velika svečana dvorana namijenjena je za proslavu vjenčanja u jedinstvenom ugođaju. Posebna pozornost je uložena u svaki detalj kako bi vjenčanje prošlo bezbrižno i radosno.

U drugoj, manjoj svečanoj dvorani, organiziraju se manje proslave prilagođene željama i potrebama gostiju. Ovaj prostor i ljubazno osoblje će učiniti da se ugodno osjećate.

Organizacija vjenčanja kao i drugih svečanosti zasigurno će ostati u lijepom sjećanju vama i vašim uzvanicima!

Motel Lav posjeduje i opremljene smještajne jedinice. Bilo da putujete poslovno, turistički ili nekom drugom prigodom, Motel Lav pruža potpunu ugodu za vrijeme vašeg boravka.

Ako ste odlučili uploviti u bračne vode ili organizirati neku drugu svečanost, a pri tome tražite vrhunsku kvalitetu i pristupačnu cijenu, pronađite sve što trebate na jednom mjestu, u Motelu Lav!

Na službenoj web stranici motellav.com možete pronaći i ispuniti online obrasce nakon čega će na vaš e-mail stići naša ponuda i odgovori na sva pitanja koja vas zanimaju.

Sve informacije koje vas zanimaju također možete saznati pozivom na broj +38763408312.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije