Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

LINO VIŠEBOJAC

Lucija Borovac druga u finalu u Koprivnici

Objavljeno prije

Lucija Borovac

Najbolji višebojci iz 24 škole iz svih hrvatskih županija odmjerili su svoje sportske snage i talente na finalu Lino višebojca u Koprivnici. Domaćin finala desetog Lino višebojca bila je koprivnička Osnovna škola “Braća Radić”, a samo natjecanje održano je u sportskoj dvorani Gimnazije.

U velikoj završnici projekta, koji je u školskoj godini 2015./16. okupio više od 24 500 učenika sudjelovali su  učenici Osnovne škole Stjepana Radića, Lucija Borovac, i Filip Sučić, kao najbolji učenici na natjecanju koje se održalo u Metkoviću u listopadu 2015. Filip i Lucija su izvrsnim rezultatima u polufinalu koprivničkog natjecanja izborili plasman u veliko finale 21. svibnja 2016. godine te se našli među 12 dječaka i djevojčica koji su se borili za titulu najboljeg Linovog višebojca.  Na kraju natjecanja Luciji Borovac je za dlaku izmaknulo 1. mjesto pa je na kraju zauzela izvrsno 2. mjesto dok je Filip Sučić bio  7.

Lucija i Filip su još jednom pokazali da je sportski potencijal Metkovskih učenika izvrstan te su nakon prošlogodišnjeg prvog mjesta Matea Karana nastavili sa izvrsnim rezultatima u ovom najmasovnijem učeničkom sportskom natjecanju. Mi čestitamo Luciji i Filipu i sigurni smo da nas dogodine ponovno čekaju izvrsni rezultati učenika iz metkovskih osnovnih škola.

 

ODRŽAVANJE POLJSKIH PUTEVA

Gradonačelnik Milan: ‘Krenuli smo s uređenjem poljskih puteva za naše poljoprivrednike’

Objavljeno prije

I ove, kao i u protekle tri godine krenuli smo s uređenjem poljskih puteva, objavio je gradonačelnik Dalibor Milan te istaknuo:

– Tijekom ovog mjeseca uredit ćemo sve poljske puteve u nadležnosti Grada Metkovića, dok Hrvatske vode također sređuju poljske puteve u svojoj nadležnosti. Jedan dio poljskih puteva ćemo ove godine i asfaltirati, a s čime ćemo nastaviti i sljedećih godina.

Sljedećih dana bit će još dobrih vijesti za metkovske poljoprivrednike, – najavio je Milan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije