Ostanimo u kontaktu

LOVAČKA ZABAVA

Lovačko društvo ‘Muflon’ poziva na ‘Lovačku večer’

Objavljeno prije

Lovačko društvo Muflon Metković organizira Lovačku večer koja će se održati u subotu, 15. veljače, u restoranu Adria Metković, s početkom u 19 sati.

Uz bogatu trpezu goste će zabavljati grupa Narona, a tijekom večeri održat će se i već tradicionalno tombola s preko 40 bogatih nagrada.

Cijena ulaznice za muškarce je 200 kuna, a za žene 150 kuna.

Više informacija pročitajte na plakatu.

SAMOIZOLACIJA

‘Dica Zagrebačke’ priredila show u Zagrebačkoj ulici

Objavljeno prije

Danas od podne u Zagrebačkoj ulici događa se pravi mali show, koji su priredila Dica Zagrebačke ulice predvođena Tomislavom Batinovićem, i sve to, naravno u propisanom razmaku jedan od drugog.

Preko razglasa su se puštale domoljubne i duhovne pjesme, a lijepo vrijeme mještane je izmamilo na sunce, na njihove prozore i balkone te možemo reći da je danas u Zagrebačkoj moral bio na nivou…

– Neka mladosti! Dosta je ovog zastrašivanja u medijima i ovih strogih mjera… bar ovako da se muzika čuje, da nas malo opusti… – rekla je starija mještana Zagrebačke ulice.

Također, večeras za 20 sati Dica Zagrebačke su najavili izvedbu domoljubne pjesme Moja Domovina, kojom se priključuju nacionalnoj akciji koja ide u znak potpore svima onima koji najviše trpe i teško proživljavaju ovu krizu te pozivaju sve sumještane da im se priključe uz poruku ‘Neka vide da nas ima’, rekao nam je inicijator današnjeg showa u Zagrebačkoj, Tomislav Batinović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije