Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ULTIMATE SPORTS GYM

Ljetni popust za sve nove ali i sve stare neaktivne članove!

Objavljeno prije

⁣Znamo da se ljeti najteže pokrenuti, upravo zato su iz Ultimate Sports Gyma spremili super ponudu za one koji ne čekaju pravi trenutak, nego stvaraju! ⁣

Što uključuje ljetna ponuda Ultimate Sports Gyma za nove i neaktivne članove? ⁣

  1. 1+1 mjesec gratis u našoj teretani⁣
  2. Pristup svim našim grupnim treninzima!⁣
  3. postavljanje ciljeva sa našim trenerima⁣
  4. 1 besplatni trening s našim trenerima ⁣
  5. smjernice za Vašu lakšu organizaciju prehrane⁣
  6. planer za organizaciju Vašeg vremena⁣

Mislite li da je krajnje vrijeme da krenete prema ostvarenju Vaših ciljeva?⁣

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Želite podršku na tom putu?⁣

Dođite i uvjerite se u kvalitetu priče koju stvaramo te započnite ovo ljeto prvo kupanjem u znoju, a zatim na moru!

Vaš #U-Gym

POVIJESNI TRENUTAK

Nakon 1277 dana završena je izgradnja Pelješkog mosta!

Objavljeno prije

U srijedu, 26. siječnja, završeni su svi građevinski radovi na mostu Pelješac, a u četvrtak je započeo tehnički pregled mosta. U Hrvatskim cestama su potvrdili za Jutarnji list kako je danas započeo tehnički pregled mosta koji bi trebao završiti do 31. siječnja. Iako se formalni završetak radova računa nakon završetka tehničkog pregleda, jer se tijekom pregleda mogu utvrditi neki nedostaci koje treba dodatno ispraviti već danas se zapravo može kazati kako su radovi završili.

Kineska tvrtka CRBC izgradnju mosta Pelješac započela je 30. srpnja 2018. Godine. Tog dana je predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić predstavnicima CRBC-a u Stonu predao svu dokumentaciju, otvoren je dnevnik radova i potpisan zapisnik o uvođenju kineskog izvođača u posao. Rok za završetak radova bio je 36 mjeseci i 29 dana. Iako u taj rok ulazi i obavljanje tehničkog pregleda može reći da je izgradnja mosta trajala 52 dana duže od planiranog.

No, kada se uzme u obzir da su radovi nekoliko mjeseci stajali zbog epidemije koronavirusa može se reći kako je most završen prije utvrđenog roka. Nakon uspješnog završetka tehničkog pregleda slijedi postupak ishođenja svih potrebnih dozvola za most.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U ovom trenutku završeni su radovi na mostu a uskoro će biti završena i spojna cesta koja vodi od Jadranske magistrale do samog mosta te još treba napraviti cestovni spoj od mosta do dionice nove pelješke ceste od Duboke do Šparagovića koju gradi tvrtka Strabag kako bi most s obje strane bio spojen s kopnom.

Prema posljednjim službenim najavama iz Hrvatskih cesta, na ljeto će u promet biti puštena spojna cesta od Jadranske magistrale do mosta, most Pelješac te nova pelješka cesta od mosta do čvora Prapratno. Preostali dio ceste, od stonske obilaznice do mjesta Doli trebala bi biti završena najkasnije do kraja ove godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije