Ostanimo u kontaktu

SVJETSKI DAN ŠEĆERNE BOLESTI

Ljekarni Draženović organizira besplatno mjerenje razine šećera u krvi i savjetovanje za dijabetičare

Objavljeno prije

Ljekarna Draženović, mjerenje šećera

Povodom današnjeg Svjetskog dana šećerne bolesti, Ljekarna Draženović, u organizaciji hrvatske ljekarničke komore, besplatno provodi provjeru razine šećera u krvi. Svi koji nisu stigli danas moći će to napraviti u jednoj od ljekarna Draženović do petka 16. studenoga.

Ovom aktivnošću, Ljekarna Draženović želi upozoriti sve građane o važnosti redovitog i ispravnog uzimanja lijekova, redovitog mjerenja šećera u krvi i promjene životnih navika kako bi se šećerna bolest unaprijed spriječila ili barem odgodila.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ljekarna Draženović, mjerenje šećera

– S obzirom da je šećerna bolest među 10 vodećih uzroka smrti, savjetujemo sve pacijente da su životne navike kao što su: tjelesna aktivnost i zdrava prehrana vrlo važne kako bi se sačuvala što bolja kvaliteta života pacijenata sa dijabetesom. Pozivamo pacijente iz Metkovića da provjere razinu šećera u krvi u svojoj ljekarni. Ljekarnici prepoznaju situacije kada pacijenta treba poslati liječniku kao npr. kada se otkriju rezultati koji su izvan očekivanih parametara. Stoga, aktiviranjem ovakvih programa, pomažemo da se pojava bolesti i komplikacije vezane za bolest što više umanje, – kazala je mag. pharm. Marija Zovko

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije